Regisztráció Blogot indítok
Adatok
honi.ka

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Lopnak a kórházban 2012.03.26 08:59:00
Tisztelt Cím! Olvastam a blogját, amiben leírták, hogy a kórházban meglopták az édesanyját.Hasonló dolgot kívánok megosztani most én is.Édesanyám a berettyóújfalui kórházban feküdt pár évvel ezelőtt. Nem emlékszem pontosan, hogy mennyi pénz volt nála de emlékezetem…..
Miután nem volt ritka a -20 fokos hideg sem, így a folyók elkezdtek befagyni. A Tisza helyenként teljesen befagyott és a Dunán is megindult a jégzajlás. A fotósok a zimankó ellenére is csapatostul, állványokkal vonultak a folyókhoz az úszó jégtáblákat fotózni. A jégzajlás…..
A demokrácia lovasa a miniszterelnök évértékelője kapcsán ismét keményen odaszólt Orbánnak a Facebookon. A kormányfőt az antidemokratikus Vona Gáborhoz hasonlította, és a keresztény egyházakat szinte a kezéből etető, virtigli nacionalistának nevezte, aki a…..
Alig akartam (mertem!) elhinni, hogy az érdi coelhót látom felvillanni az Összeesküvőkben -vágod, a TV2 gagyi realityje, amit még mi se nézünk- de tényleg ő az, zseniális! Valószínűleg a TV2-nél már annyira nincs ötlet, hogy nem jutottak tovább annál, hogy ha a fickó kb. fél…..
Csisztu Zsuzsa után újabb médiaszemélyiség esett internetes csalók áldozatául. Bolgár György egy magát Mark Zuckerbergnek kiadó személynek fizetett jelentősebb összeget. A Klub Rádió műsorvezetőjének elmondása szerint telefonon keresték meg, hogy adjon egymillió forintot a…..
2010. szeptember 13-án írtam:"Amint lesz egy kis időm, kikérem a Szíjjártó bérezésére vonatkozó adatokat is, mert nagyon érdekel, mennyi pénzért hajlandó folyton segget csinálni a szájából."Nos, jól megfizeti Viktor az ő szóvivőjét, aki bármit hajlandó…..
Új év, új rádió: új hullámsávon, de az évtizedek óta megszokott frenetikus stílusával folytatja munkáját Jáksó László. Az ötvenes éveibe lépve is fiatalos, dinamikus, sokak által közkedveltnek tartott sztár maga erősítette meg értesülésünket, amiről a környezetéből…..
A buszos valószínűleg megunta, hogy a kerekesszékes utast minden reggel fel kell segítenie a buszra, ezért tette fel neki a címben lévő igen bunkó kérdést. Olvasónk nem unalmában utazgat reggelente, munkába megy, és csak ezzel a busszal éri el a másik alacsonypadlós buszt, amire…..
honi.ka 2010.01.07 15:18:42
@utcai_arcos:
Tudod az a baj, hogy nehéz tudomásúl venni azt, hogy a sofőrnek rossz napja van amikor valakinek az egész élete "rossz". Biztos megérti, de attól a lényeg nem változik.A sofőr egy született BUNKÓ.
Ha valaki normális annak a rossz napja nem árnyékolja be más napját.
Lehet úgy is!
honi.ka 2010.01.07 15:12:26
@wmiki: Te WMIKI?
Tényleg ilyen kretén vagy vagy csak provokáció?
Nem az a baj, hogy kérdezett valamit, hanem az a baj, hogy nem ugrott le a buszról kérdés nélkül és nem segítette fel a lányt mosolyogva, derűsen, iparkodva, hogy közben a busz ne késsen...........
Tudod, addig amíg a BKV dolgozói azt várják, hogy legyen az utazó közönség szolidáris, addig a legkevesebb amit a sofőr megtehet, hogy a bokáját összecsapva vigyázba áll és segít!
Tudod mit jelent ez? SEGÍTENI valakin aki rászorúl?
A Benkő feleséget keres lassan olyan szitokszó lesz, mint Győző volt annak idején, ezzel riogatják majd konzervatív anyák süldő lányaikat, ha nem mennek haza időben: Szamanta, úgy végzed, mint azok a lányok a tévéműsorban, és majd megpocsíkol a egy holtrészeg lantművész,…..
honi.ka 2009.12.02 12:44:25
@café: Te, café, ha nem vagy vak láthatod, hogy roma -remélem így nem izgat annyira-
egyébként csak azt kaja amit megérdemel.
A Tv2 lassan olyan bohóc lesz, akinek már nem szívesen dobunk tortát a képibe. Mert hiába írtuk meg annyiszor, hogy a krumpliorr kínos, a rúzs túl vastag, a seggre esés meg hiteltelen, ha azért az ország fele felállva tapsolt. Vagy röhögött, de a lényeg, hogy érdekelte az…..
Na, aki eddig csak a képeket nézegette a Story magazinban, azt is csak messziről és hunyorogva, az a Tv2 új valóságshow-ján nagyon meg fog lepődni: mert minden hétköznap este kiderül, hogy a magyar celebek ugyanolyan átlagosak, mint megannyi autószerelő, banki ügyintéző, óvónő…..
Belsőség Számlázni tudni kell 2009.05.23 12:00:00
 A sztori olyan egyszerű és jó, hogy nem is kell neki körítés, önállóan fogyasztható, a puszta tények tálalásával is.Adva van egy állami szervezet és annak egyik szolgálati autója. Az autó egy 1.2-es, háromhengeres VW Polo. Lényegében egyedi példány, ezt főleg…..