Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kedves kutya

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Naplóm!Betelet az első hordó. 13 adag fért bele "kényelmesen". (Természetesen nem tömtem tele, több okból sem, amelyeket mind a Tisztelt Érdeklődők fantáziájára bízok.)Egy ideig penészes volt a tetején a fűrészpor, mert túl sokáig volt nyirkos hidegben. De…..
Kedves kutya 2010.05.15 15:14:23
@_Toto_: A témában való - igaz-igaz, pusztán elméleti - mélyfúrásaim alapján állítólag szinte sterilen csusszan ki a hordóból az anyag, elég aztán egy kisebb öblítés a hordónak. (Várom majd, ha eljő az idő, az erről szóló zebegényi beszámolót...)
Október óta, mióta kiköltöztem, adós maradtam (magamnak is) a dolog "narratívájával", hogy miért is, meg hogy úgy egyáltalán... Abból az apropóból, hogy ma, egyenesen az égből, idepottyant a szobámba a Kossuth Rádió riportere (Náray Balázs — nem, nem ő van…..
Kedves kutya 2009.12.18 14:34:53
@Luna Kid: Ezen a társ nélkül valami fingreszelés dolgon megtorpantam kicsit. Szerintem szó sincs erről, sőt. Egy ilyen bevallottan is önkereső-ülepítő-összegző-stbstb periódusban kifejezetten ideális magunkkal és az összes természeti szellemlényekkel lenni.
Meg amúgy sem, egyéb életperiódusokat tekintve sem gondolom, hogy magunkban lenni-tenni valamit fingreszelés. Kiköltözni így persze jóval több vér szükséges, hogy a pucában legyen, de ÉPPEN EZ lehet a dolog EGYIK lényege. (Én pl vágyom arra, hogy egyedül vágjak bele a kimenetelbe. Aztán jöhet a társ, ha hozza a sors, de már aztán, ha ezt sikerül megvalósítanom magam-magam.)
Kedves kutya 2009.12.18 15:55:01
@Luna Kid: Érdekes tematikai párhuzamokat érzek a kivonulósdinkban (ha szabad egy lapon említeni a te valóságos és az én eleddig virtuális kivonulásomat [nem azonos, ez világos]).
Pl a "szar-szarás-anyagkörforgás-testem mint anyag" témán én több hónapot rágódtam, már-már kéjesen, élvezettel. Valahogy hozzám tett valami fontos, addig hiányzó részt ez.
Hombre nevű olvasónk öccse, Didu fotózta Notthingamban a dióval küzdő rágcsálót. Megrázó leveléből az is kiderül, van egy hely, ahonnan valahová máshova költöztek a mókusok. "Volt egy hasonlóan barátságos mókusokkal teli park a hozzánk jóval közelebbi Szlovéniában,…..