Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Albuquerue

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az Echo TV Civil Akadémia című műsorában éppen egy zsidó ember beszélt a zsidó kultúráról, és viszonyáról az adott nemzeti kultúrákhoz. Ez jó, mert nyithat a jobboldal, viszont amiről beszélt, az annak ellenére nem jó, hogy minden szavában igazat mondott a meghívott…..
Kóczián Péter A közös zakó 2010.04.17 17:30:58
 A Jobbik kapcsán a megértés a fontos és nem az elhatárolódás. Mindenki jobban tenné, ha komolyan elolvasná a Jobbik programját, s elgondolkodna azon, mitől olyan népszerűek. Vitathatatlan, hogy cigányellenes és rendpárti, a demokratikus rendet bizonyos elemeiben – főleg…..
Albuquerue 2010.04.19 00:34:13
@Sportlövő:
"A Jobbikról meg csak annyit, hogy sokunknak nem a párt a fontos, hanem az ügy amit képvisel!"

Igen!
Csatlakozom ehhez.
w Ideje a parasztáldozatnak 2009.10.12 07:15:00
A tömegpártnak az az átka, hogy rettentő darab szarok tapadnak rá, ahogy gurulgat az emberek között ide-oda. Előnye viszont, hogy ha a szart leverjük róla, akkor se lesz sokkal kisebb. Adott egy ostoba ember, aki ostobaságokat nyilatkozgat, a jelek szerint nem kivételesen, hanem…..
  Tegnap kitettünk egy levelet, amit a neten találtunk.  A benne foglaltak mindenképpen megérnek egy posztot. Talán többet is.   Mikori a levél? Akárki is írta, 2009. február végén születhetett.   Anonym-us azt írja, „nálunk nincs cigány bűnözés csak…..
Mandiner blog Sötétség délben 2009.05.04 12:01:00
  Találtunk egy névtelen nyílt levelet, volt miniszterelnökünknek, kedves Ferinek címezve, az internet megannyi rejtett bugyrának egyikében. Utánajártunk egy kicsit a szerzőnek és a levélben írtaknak. Mielőtt megosztanánk, mire jutottunk, először álljon itt a vidia…..
Április 14. Megkönnyebbült sóhaj: Három percig állt nekünk a zászló, amikor kellett. Jelige: Chels-Liv D, Bay.M.-Barce D, tízegésznullanyolcasoddsz blues Mottó: "Kemény munka az enyém, kemény munka az enyém, mi vagyunk az új undokak." Kilenc darab szelvénnyel…..
Április. 6. A hűség a pénznél mégis többet ér, avagy Birmingham City-Wolverhampton Félidőben: Megy a nagy meccs a Sport1-en, a második helyezett, a Birmingham City fogadja a listavezetőt, a Wolves-t, amely ugyebár az én angol csapatom, és bár a harmadikkal szemben - mert hogy ahhoz…..
Albuquerue 2009.04.13 22:08:46