Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mayah

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Adott egy univerzum, abban egy csillagrendszer, s azon belül egy planéta, konkrétabban a Föld. E golyóbison rohangál hat-hét milliárd humanoid, akik közt ilyen-olyan kapcsolatok alakulnak ki, legyen szó munkáról, barátságról, haragról, tiszteletről, ellentétekről,…..
Mayah 2010.12.30 20:16:37
Nő vagyok, innen olvastam ezt a beiírást. Arról írtál, milyen hülyeségnek tartod hogy a lányok nem mennek ágyba rögtön a fiúkkal, de valójában a nőkkel való kapcsolatod írtad meg, s hogy számodra mekkora értéket képvisel ez. Még nem szerettél senkit, ez kiolvasható :)
Tetszett az őszintesége. Mondom, én nő vagyok, és a nők általában máshonnan közelítik meg a párkapcsolatot, de ez amit leírtál, egy az egyben azt a szólást-mondást adja vissza, hogy a "férfiak mind azt, vagy főleg azt akarják". Én ezt olyan mendemondának tartottam, ami legfeljebb a hitvány aljára vonatkozik, nem a férfiak többségére.
Azért ad újdonságot az írásod, mert látszik hogy nem a hitvány aljához tartozol, hanem a mainstream-hez, és mégis...
Jó az őszinteséged, mert ezt eddig senki értelmes férfitól nem hallottam így kifejtve, pedig biztos hogy sokan vagytok így ezzel.
Valamiért nagyokat hallgattak erről a férfiak? Vajon miért?
Amit leírtál az játszmázás, mindkét részről. Fölöslegesen pocsékoljátok egymás idejét.
Azok a lányok akik sokáig nem akartak lefeküdni veled, Valójában nem az elveik miatt nem akartak rögtön szexelni. Szerelmet akartak, de legalábbis érzelmi biztonságot. Ha főleg a szex miatt lennél együtt vele akkor nem tudod megadni neki azt amire szüksége van, s fölöslegesen rablod az idejét és energiáját. Ha csak szexet akarsz nyugodtan megmondhatod szerintem, lehet hogy még találsz is olyan lányt, aki szintén csak szexet akar, vagy azt ad valamiért cserébe. Persze semmi nem jár ingyen, s jó nem meglopni a másikat. A képen szereplő playboy-tulajdonos is valószínűleg nyílt lapokkal játszott, és a lányoknak valami olyat adott cserébe, amiért megéri vele lenni.
És ja igen: a nő az X és a férfi, az Y. Tudod, biológiaórán, a kromoszómák :)
Ideiglenesen politikamentes övezetben élek. Kevés dolog van szebb a világon, mint távol lenni a túlpolitizált magyar illúziótól, amelyet otthonrekedt honfitársaim valóságként érzékelnek. A távolság (földrajzi és érzelmi) nemcsak megszépít dolgokat, de lehetőséget is ad arra,…..