Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Samanoske

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát az szuper, hogy az Emag a törvény szerint kötelező 14 napos elállási jogot megfejelte eggyel és náluk 15 napig küldhetjük vissza a nem tetsző cuccot, de talán jobb lenne, ha maradnának a minimumnál, viszont egyből visszaadnák az árát. Tibor 6 hete rendelt egy notebookot, 5…..
Úgy látszik a MediaMarktot még nem büntették meg elégszer nemlétező termékek nemlétezően kedvező áron akciózásáért. Csak a szokásos duma, pont a meghirdetett termék nincs, csak a drágább, viszont a reklámújság "szerkesztőségében", na ott aztán szénné vannak…..
Barnabás egy új notebookért fizetett, de használtat kapott. És ezek után még neki kellett hosszasan szívóznia az Electro Worldben, hogy cseréljék le egy olyanra amit még nem használtak a kollégák. A sztori tavaly december 19-én kezdődött. Hosszas megfontolások, keresgélés,…..
The SüNews Sündíj 2010.01.21 21:06:00
A mai Sündíj nem egy komment miatt lett kiosztva. Egy post kapta, amiben a T. User felháborodását fejezte ki a zinternetszolgáltatónak a szolgáltatás minősége miatt.Idekopizom:"A 2009.11.12-én tett internet szolgáltatásban tapasztalt hibabejelentése érdekében technikus…..
László jó fej akart lenni a Digivel, de a végén örülhetett, hogy nem csapták fejbe egy ridiküllel. Emberünk annyit akart megkérdezni, hogy a bevállalt 30 naphoz képet nem tudják-e egy héten belül bekötni az internetet, mert hónapokra külföldre kell utaznia, és akkor már nem…..
Varga István úgy gondolta Óbudán, hogy a T-Kábelről a frissen induló Rubicom internetszolgáltatására vált. Egyelőre mintha megbánta volna. Átverés, cserbenhagyás van, csak a szemérem elleni bűncselekmények hiányoznak a sztoriból. Ami alant olvasható, jó bő lére…..
Geekblog Ip Man 2009.01.02 18:47:00
Van egy jelenet a Ip Man legelején, amely szinte ledermesztett: Ip Man (Donnie Yen) és a felesége (Lynn Xiong) bevásárolnak a piacon. A törékeny, alacsony mester és a majdnem egy fejjel magasabb, gazellatestű asszonya szinte kiköpött mása Stephen Chow és Anita Mui párosának a…..
István megtalálta a nap akcióját az Electroworldnél. Aki hirtelen nem tud mit kezdeni jódolgában, az most hatvanszoros áron viheti haza az amúgy 170ezres Toshiba laptopot: Nem tudom a mai világban egy sima mezei elektronikai szakboltban ki látott 10milliós laptopot, de Én is most…..
Edina lőtte ezt a többszörösen ellentmondásos kontrollert az Electroworld oldalán:Nagy rajongótok vagyunk és mikor ezt megláttuk az interneten.....rögtön eszünkbe jutottál:) A lényeg: ELÉRHETŐ ÁRON! Kíváncsi lennék h a 999,999 Ft os árat kiknek kalkulálták :)?  ..
Az Electro Word biztonsági embere megunhatta a tolvajok figyelését és inkább a műszaki cikkek közt nézelődő nők  dekoltázsát kukkolta, de bebukott. Levente most nőalázást kiált és felháborodtt levelet ír az áruház vezetőjének. Izgatottan várjuk a választ és ma inkább…..
Megkésve bár, de a nép elé vetjük Krisztina karácsonyi kanosszajárását, amibõl kiderül, milyen nehéz 2005 végen egy egyszerûnek tûnõ családi naptárt készíttetni. Elindultam egy bevásáróközpontba délelõtt a kétéves kislányommal, és a róla készült, pen drive-ra…..
A biztonsági õr az egyik kedvenc létformánk, ha az olvasói igények populista kielégítésérõl van szó. Mária a Saturnban találkozott néhány társadalmi jócselekedetet végzõ példánnyal, akik el is hajtották egy másik boltba vásárolni: Helyszín a Mammut II Saturn elôtti…..