Regisztráció Blogot indítok
Adatok
webmunkas

14 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
CHH Dev Andrássy úti szeptember 2014.09.23 20:56:12
Budapest vörös szőnyege, a két éve bepirosított Andrássy út idén ősszel is a legjobb formáját hozza: a BKK legfrissebb adatai szerint itt már az összes közlekedő legalább 10%-a bringával jár, a mi adataink szerint pedig köztük is nagyon nagy a Cycle Chic arány. Ha tetszett a…..
CHH Dev Olasz bicajstílusok 2014.09.23 20:54:07
Bár az olaszokról elsőre azt gondolnánk, hogy nagyon autócentrikusak, északi városokban csodás bringás kultúrákat és stílusos bicajosokat fedezhetünk fel.Ráadásul friss hír, hogy a 2. világháború óta tavaly először adtak el több bringát Olaszországban, mint…..
A Critical Mass szervezőivel, vagyis Küküvel, Sinyával és hf-el kiruccantunk Amszterdamba és pár vidéki városba, hogy megpróbáljuk megfejteni a titkot, mitől a világ legbringásabb országa Hollandia. Nem biztos, hogy a március 15. körüli tanulmányút mindenre elég volt, de a…..
Akkor hát nyissuk fel a szótárat az iróniánál, dőljünk hátra és élvezzük a műsort. Tudjuk, hogy nem vagytok ilyenek, de ahogy minden vicc mögött van egy kis igazság, biztos lesz benne egy-egy dolog, amihez láttunk már hasonlót. A Sons of science csapat dala egyébként…..
Pár hónapja egy facebookos körkérdésre küldtetek sok-sok klipet, amiket összeraktunk a saját gyűjtésünkkel. A magyar cyclechic közösség biciklis videóklip toplistája napsütéses, kicsit futárosan underground, de nagyon nagyon szabad és boldog hangulatot áraszt. 20. Thirty…..
CHH Dev Tökéletes időzítés 2014.09.23 20:29:33
Nem tudom, hogy az órát nézve mit gondolt: késésben van-e vagy nincs, de az biztos, hogy ebben a szeptemberi nyárban minden egyes tekeréssel töltött percet érdemes kiélvezni. Ha tetszett a poszt, nyomj egy lájkot és kövesd a blogot a facebookon!..
 Abban a megtiszteltetésben van részünk, hogy Mikael, a Copenhagenize.com szerkesztője utánközlési engedélyt adott Dave Horton szociológus eredetileg nála megjelent cikksorozatára a kerékpározást övező félelemről. Itt tilos biciklizni!   ..
A közlekedés párducmacskái megérezték a tavaszt és portyázni indultak. Ha tetszett a poszt, nyomj egy lájkot és kövesd a blogot a facebookon!..
CHH Dev Tekerj stílusosan! 2014.09.23 20:21:04
Tökéletes összhang bringa és bringás között: a ruha piros színe a lánccal harmonizál, a szandál színválasztása pedig a natúr biciklivázhoz illő. Mintha a kerékpár az öltözék stílusos kiegészítője lenne. Vagy éppen fordítva? Ha tetszett a poszt, nyomj egy lájkot és…..
A Nyitva fesztivál keretében Budapesten, az 5. kerületi Vitkovits utcában nyílt meg a Berlinből indult Velofetish kiállítás. Fétis, őrület és bringamánia 15 négyzetméteren! Érdemes követni a kiállítás eseményeit, mert még pár hétig jó sok mókát ígérnek: lesz például…..
CHH Dev Pirosnál állás 2014.09.21 15:29:10
Állítólag a bringások nem állnak meg a pirosnál. Tessék, itt van két ellenpélda:) Ha tetszett a poszt, nyomj egy lájkot és kövesd a blogot a facebookon!..
CHH Dev Keresztutak 2014.09.21 15:29:09
Régi bringásoknak még mindig furcsa érzés lehet belegondolni, hogy nem vagyunk egyedül - ma már minden irányból számíthatunk egymásra... Ha tetszett a poszt, nyomj egy lájkot és kövesd a blogot a facebookon!..
CHH Dev Multifunkciós oszlop 2014.09.21 15:29:08
Minek érjünk a talajhoz egyáltalán, ha járhatunk a föld felett is? Ha tetszett a poszt, nyomj egy lájkot és kövesd a blogot a facebookon!..
CHH Dev Üdvözlünk a blog.hu-n! 2014.08.17 12:18:47
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..
A foci és a verekekedés közös metszete ugye a jó öreg huliganizmus – bár mostanában inkább egy olyan vágyképben kötöm össze magamban ezt a két dolgot, melyben műanyag trombitával bántalmazok dél-afrikai szurkolókat, de ez most mellékes – viszont van egy olyan sport,…..
Hát az utazásról nem írok részletes beszámolót, mert az régen volt, meg különben is nem nagy kedvem van ...és akkor felkeltem, elmentem ide meg oda.. bejegyzést írni.Nagy vonalakban.Peking nagyon klassz város. Teljesen élhető, barátságos hely. Legalábbis kínai viszonylatban.A…..
Finalizálódott a Kendermag Egyesület május 10.-i margitszigeti Legalizációs Piknikjének programja. Talán nem akkora meglepetés, hogy elsősorban a szmóker előadók jönnek szmóker rendezvényre ingyen zenélni: Irie Maffia Sound – Dermot, Jumurjack, MC Colombo Love Alliance Sound…..
Szekuriti blog 15. Jó dolgok 2009.04.07 05:37:00
Amiért jó őrnek lenni. Hát igen, már najdnem öt napja nem írtam új bejegyzést. :) Mentségemre legyen mondva, hogy most 200%-on pörgök, amúgy is, folyamatosan olvasom a látogatók hozzászólásait, egész értelmes beszélgetések alakulnak ki a kommenteknél. Amúgy. Bár…..
webmunkas 2009.04.21 12:10:10
Hú most találtam ezt a blogot - jó, tetszik. Nekem is több portázós ismerősöm, illetve mint fesztivál arc, magam is gyakran kerülök interakcióba a kollégáiddal.
Igazából rossz példákat nem tudnék mondani, ahogy mindenhol nálatok is vannak rossz és jó emberek, köcsögök és jófejek. Halottam már sok rémtörténetet én is, hogy 'a sazekusok így verték meg meg úgy verték meg a srácot' - Ne feledjük el, hogy ennek azért mindig van másik oldala, ha nekem is egész éjjel részeg/betépett emberek testi épségére kéne vigyáznom - akik engem le se szarnak - lehet, hogy bennem is hamar felmenne a pumpa. Szóval próbálok empatikus lenni veletek szemben. :)
Mellesleg szerintem a hely hangulata/szitáció sokat dob azon, hogy milyenek a szekusarcok - Szigeten/Volton tipikusan bunkók az Inkalosok, amikor viszont lemész egy kisebb rendezvényre ők is láthatóan oldottabbak és barátságosabbak - AzFeszten pl az első meglepetés az volt, hogy amikor öreg este beestem a fesztiválra - a motozós inkásol srác annyira rendes volt, hogy már szinte én éreztem magam zavarban - eleve úgy jött oda, hogy "Jó srácok sajnos ez most kell, gyorsan végig tapizom a táskát és mehettek is..." aztán még ő segített is visszarakni a kiesett cuccokat...
A kajáldában meg ők is ott ettek ahol mindeki, nem volt elszeparált részük, szóval azért lehetett látni, hogy ők is emberek mégha nagyobb is a nyakméretűk az átlagnál :)
A svéd bíróság bűnösnek találta a torrent tracker szájt négy alapítóját. A vád ellenük "jogvédett tartalmak elérhetővé tételében való segédkezés" volt. A négy svéd alapító egy-egy év börtönbüntetést kapott.Bár a perlő zenekiadók (Sony, MGM, Warner,…..