Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hodhod

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, amikor a Bende Tibby szerez végre szponzort, hogy a feneketlen mélységű, nagy-britanniai autómanufaktúra-szcénát feltérképezzük, valahogy mindig összeomlanak a dolgok. Tavaly azzal kezdődött a dolog, hogy a reptértől harminc kilométerre bezártuk a kulcsot a bérelt…..
hodhod 2009.10.03 18:28:39
hasznos dolgok Angliába utazóknak :-)
1.amennyiben az előre lefoglalt szállásra nem érkezel meg időben, mindenképpen értesítsd a hotelt motelt stb. mert akkor nem mondnak le rólad max. arra az éjszakára, viszont fenntartják a helyedet továbbra is.(megértőek)
Igen itt mindenhol ilyen segítőkész emberek vannak,ez magyar fejjel hihetetlen nekem is az volt az elején.
Ha kell, kézzel lábbal elmutogatnak mindent és megkeresik a legjobb megoldást.Van még hová fejlődni otthon.
Szomorú de ez van.
3.Ez egy autó motor stb. mániás ország. csodás dolgokat láthatsz errefelé és még múzeumba sem kell menned, mert kint áll minden az utcán vagy közlekednek vele.
Érdekes viszont, hogy ezek az új szuper autók nem igazán érdeklik a nagyérdeműt, de egy szép régi vas, na az igen azt nagyon díjazzák.
Itt tényleg minden van pl. 2 hete fotóztam egy Skoda 120 kupét sajnos csak telcsivel de nem lett rossz.
4. érdekes ország megszokást igényel de vállalható, szerethető.aki a sok eső miatt nyöszörög annak csak annyit, hogy a déli rész teljesen korrekt.természetesen esik itt is néha de hát hol nem?változott a klíma(üvegház hatás?)pl. az elmúlt három héten nem esett!Na erre varrjál gombot.egyébként a tél is és a nyár is kellemes.
5. parkolásnál mindig figyelni kell a táblákat és a dupla sárga csíkos vonalakat közvetlenül a padka mellet.Ott soha de soha ne állj meg mert az 100% bünti.
6.itt a rendőr soha nem állít meg az úton és utcán stb. ha normálisan közlekedsz viselkedsz.Nincs igazoltatás,izzókészlet keresés(tudom már magyarban sincs) és egyéb hülyeség.
ha fizeted a biztosítást az útadót és van műszakid egyszerűen nem foglalkozik veled a kutya sem.
7.egy szónak is száz a vége.érdemes kijönni és körbe nézni, no és persze ha valakinek úgy alakul akkor akár kiköltözni is.nekem bejött.Most keresgélek autót.Furcsa de az a bajom, hogy már túl nagy a választék (használt piac).Talán egy Rover 75 fullosan egy ezresért.... Üdv mindenkinek és kitartás otthon.Soha ne add fel!
hodhod 2009.10.03 18:37:02
@psmith: bocsi, ezt csak a gyengébbek kedvéért írtam :-)
A Pinch Media felmérése szerint az iPhone-ok 8,6 százaléka jailbreakelt, ami az egy hónappal korábban mért 8,43 százalékhoz, és az egyre növekvő eladott darabszámhoz képest igencsak nagy ugrás. Az csak az egyik kérdés, hogy miért. A másik az, hogy a Pinch Media ezt honnan tudja?…..
hodhod 2009.08.17 20:29:03
Azt hiszitek, hogy a többi telefon nem küld adatokat a anélkül, hogy tudnátok róla?
Természetesen küld.ráadásul folyamatosan.
www.pannon.hu/uzleti/uzleti_megoldasok/helyfuggo_szolgaltatasok/flottakovetes/
ez csak egy szolgáltatás ami éppen erre a "mobil megfigyelésre" van ráhúzva. bekapcsoláskor a telefon elküldi az sim adatait a tel. imei számát,tartozkódási helyét (cella) (külföld,belföld) stb.és ezt folyamatosan ismétli.stb.stb.stb.
tehát a szolgáltatód már mindent tud rólad.ez elmondható minden egyes modern eszközről ami valamilyen hálózatot használ.nem kell ezen meglepődni.üdv a XXI. században.
Ja igen és az echelon redszert még nem is említettem.
Akit érdekel a téma :www.mommo.hu/media/ECHELON_-_Az_orwelli_utopia_egyik_fejezete

vagy keress rá.
Óriási boldogságot okoz nekem, hogy már a sokadik bizonyítékot látjuk a mobil legkevésbé izgalmas részéről. A telefon tehát matt, talán a jelenleginél strapabíróbb burkolatot kap, nem is baj, mert a 3G-s iPhone-nál két lehetőségünk van: vagy kedveljük a hátlapot, szeretjük…..
hodhod 2009.06.07 10:23:58
@Vighjoe:
Ott a pont.
Ez egy 3G iphone hátlap távol keleti másolata.
Rengeteg Iphone-t javítunk naponta így kapásból felismerem az alkatrészeket.
Nem véletlen a rengeteg utángyártott cucc, mivel az eredeti ára horror.
A Kínaiak viszont szeretnek játszani a színekkel (formákkal?) ezért néha előrukkolnak egy-két érdekes darabbal amiből aztán lehet gyártani a jobbnál jobb sztorikat.
Igazából maga az OS az amitől az Iphone ütős darab, ha az apple egy ocsmány kartondobozban árulná akkor is rengeteget el tudna adni.
Marketingből csillagos ötös.
Hm.. azért érdekes, hogy az összes (eredeti) Iphone Kínából érkezik. Persze erről olyan sok hírt nem hallasz.Mindegy, végül is ez a siker titka.Jól csengő márkanév, olcsón legyártott cucc Kínában, méregdrágán eladva Világszerte.
Lásd még: Nike,Adidas,stb.
Kanada nem sok esélyt adott nekünk, már az elején elrendezték a dolgokat. Az első harmad felétől már csak az volt a kérdés, hogy sikerül-e megúsznunk a két számjegyet, és hogy be tudjuk-e ütni a becsületgólt. Az egyik összejött, a másik nem. Szuper Levente hat gólt kapott,…..
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..
hodhod 2009.04.25 01:02:43
@csernomirgyin:
Végre 1 igazi, szivemből szóló hozzászólás.
Ott a pont. (-;