Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neverforget (törölt)

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tüntetésbe futott bele szerdán a nyolcadik kerületi rendőrkapitányságot elhagyó K. Gergő, akit kampányplakátok rongálása miatt idéztek be. A tüntetők „Kihúzta a struccom fejét a homokból”, „Szórakoztatni bűn” és „Szappanbuborék-tolvaj!”…..
Linda sztorija üde színfolt a sok anyázós, mérgelődős, erőszakos történet között. Nincs is viccesebb annál, mint amikor egy zselés hajú faszacsávó nekiáll vagánykodni, hogy bevágódjon, aztán néhány pillanat alatt egymás után többször is beégeti magát, egészen a…..
neverforget (törölt) 2009.07.02 14:48:57
@Mr.AT: francba, télleg... hülye indexesek :D
neverforget (törölt) 2009.07.02 14:54:06
@SilentSound: de ettől még ők megszivathatnak... :)
neverforget (törölt) 2009.07.02 15:02:01
@malvinka: na, már nők is nyalnak :) ez télleg nagyon poénos!!
 Kongresszuson jártunk, ahol megállapítottuk, hogy Gyurcsány beleugrott a levesbe és el is tűnt, Lendvai arcéle thatcheresedik és az ország szekerén ül, miközben az a szakadék felé rohan. Bajnai bizakodik, Veress meg kéreti magát, Horváth Csaba szerint egy jobboldali…..
Indokolatlanul kék fényt és szirénát használni mindenkinek tilos, beleértve a mentőket is. A szövegből számomra nem derül ki egyértelműen, hogy Gabesz miből gondolta, hogy az autó nem beteghez igyekszik, hanem sürgősen be kell vásárolnia, de lehet, hogy ti figyelmesebbek vagytok…..
Állandó és a blogon is visszatérő probléma az autóvezetők és az ő útjukat keresztező gyalogosok közötti ellentét, ma is egy ilyen történetet olvashattok Jin_Ke jóvoltából. Bosszantó az, amikor egy drága autóstársunk balesetveszélyes helyzetet teremt, de vajon mennyire…..
Konzervatórium Puskás közügy! 2009.04.02 18:36:00
Vendégszerzőnk, Borbás Barnabás írása Kétségtelen: nehéz a nagy sietségtől egyre szűkebb látószögön kívül eső lényegre, a bennünket megtartó értékekre figyelni. A hétköznapok beszédét más tölti ki, médiafelületeinket más foglalja le - például fajsúlyos közéleti…..