Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HSP

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei tévés évadban egyelőre 23 sorozat mutatkozott be, ezek közül kettőt (Lucky 7 és We Are Men) már elkaszáltak, egyet berendeltek újabb évadra (Sleepy Hollow), egy (SHIELD) pedig megkapta a teljes évados berendelést. A többiek sorsa bizonytalan, de hogy mennyire azt legjobban a…..
Kedves, hőn szeretett olvasók, van egy jó (rossz?) hírünk. A Hírek kávé mellé címre keresztelt hírrovatunk mától véglegesen a közösségi médiára költözik. Még mielőtt mindenki elkezdene hevesen kommentelni és abban nőnemű rokonainkkal létesítendő szexuális kapcsolatra…..
Honlap, erre-arra Szovjet Photoshop 2013.06.16 16:23:29
Mióta feltálaltak a fényképezőgépet és fotók készültek, sikerültek olyanok melyek rögtön vagy utólag nem feleltek meg a készítőik elvárásainak. Sőt sokszor később volt szűkség arra hogy valamit javítsanak, a képeken, vagy fotó technikai szempontok miatt, vagy mert valami…..
Az HBO pszeudoközépkorról szóló, de sárkányos-csöcsös-varázslónős-zombis sorozata előszeretettel nyírja ki azokat a szereplőket, akiket a csatorna pr-gépezete szépen lassan szimpatikusnak épít fel, és a nézők megkedvelnek - és most az teljesen mindegy, hogy a sorozat alapjául…..