Regisztráció Blogot indítok
Adatok
siposotto

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a blogodban nem a keretrendszer (pl. Wordpress) hozzászólás (comment) kezelését használod, hanem a Facebook comment közösségi plugint, a hozzászólások moderálására nem a szokásos módszert kell alkalmaznod. A régebbi blog bejegyzésekhez érkező hozzászólások a blogon csak…..
A Facebeook oldal változások közül több érinti a képek használatát. A videóból megtudhatod a részleteket...
Mi a Facebook oldal mód? Mire tudod használni? Hogyan könnyíti meg a Facebook oldalad adminisztrálását?A Facebook rengeteg módosítást hozott a Facebook üzleti oldalak területén.A Facebook mód segítségével most már nem csupán a Facebook profilod nevében tudod használni a…..
A Facebook nemrég változásokat vezetett be a Facebook csoportok területén.Ebben a videóban a Facebook csoport létrehozásának megváltozott módját követheted lépésről-lépésre...
2010. december 10-én a Pécsi Tudományegyetemen kerül sor a Civilek a hálón, Web 2.0 a gyakorlatban elnevezésű konferenciára.A konferencián előadóként vesz részt Sipos Ottó a Clear Online vezetője.Az előadás címe: Facebook, mint marketing eszköz.A konferencia célja, hogy civil…..
A Facebook egyik legnagyszerűbb funkciója a Facebook csoportok készítés. Néhány könnyű lépésre van csupán szükség a Facebook csoport létrehozása során, máris kezdheted a lelkes, egymást segítő, informatív, együttműködő, a témáért rajongó közösség kialakítását.…..
A Facebook csoport törlése fenti videó bemutatja, hogy milyen lépésekből áll a Facebook csoport törlése. A bemutatóban lépésről-lépésre, egy konkrét példán keresztül követheted a Facebook csoport törlés folyamatát, mely nagy vonalakban a következő. Miután tájékoztatod…..
Rengeteg internetező tart a nagy közösségi média oldalakra. Ezeken az oldalakon vállalkozóként csak az tud igazán labdába rúgni, aki felismeri, hogy új fajta megközelítésre van szüksége az ügyfél kapcsolatban. Itt visszaszólnak, akiknek a tartalmat előállítjuk. Kifejezhetik a…..
Ha tele van a Facebook hírfolyamod zavaró bejegyzésekkel (amik leginkább az ismerőseid Facebook játékaiból származhatnak), a videóból megtudhatod, mit kell tenned ezek elrejtéséhez.A Facebook magyarul sorozat következő epizódja...
A videó részletesen bemutatja a Facebbok regisztrálás folyamatát.Ha már regisztráltál a Facebookra, kattints ide a Facebook arany háromszög online Facebook tanfolyam részleteiért...
Facebook magyarul Facebook magyarul 2010.04.12 19:15:00
A Facebook állandóan változik. Akár személyes profilodról, akár Facebook oldaladról van szó, szükséged van egy forrásra, ahol a Facebook változásairól magyarul, érthetően, világosan értesülhetsz. Egy üzleti Facebook oldalnál a változások követése, a folyamatos megfelelés…..