Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VIII. Henrik

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Már éppen kezdtünk volna örülni, hogy az MSZP kiszorította soraiból a korrupciót, erre bekapcsolja az ember a rádiót, rohan az újságoshoz, persze, Magyar Nemzet már nincs 10 óra körül, marad a rádió meg az egyéb közvetítők, amelyek mind harsogják, hogy Hagyó, Hagyó.…..
 Kevés esemény váltott ki a lakosokból (azemberekből, választópolgárokból, rohadt fasisztákból) akkora konsternációt, pozitív értelemben (talán csak hunvald elvtárs lesitkozása), mint az, hogy a békávés humánpolitikai tehenet (ahogy egy férfisoviniszta,…..
Inkább gyanút keltő, mintsem tisztázó iratot adott át Kocsis István július végén a BKV felügyelőbizottságának az MVM horvátországi szállodaügyében játszott szerepéről. Az irat  szakértőnk szerint alkalmatlan a valóság bizonyítására, csak laikusok megvezetésére…..
bodoky Az ártatlanok kora 2009.06.21 19:22:00
Hogy a bánatban vezethet Kocsis István állami vagy önkormányzati vállalatot, amíg a folyamatban lévő ügyekben nem tisztázta magát? ..
VIII. Henrik 2009.06.24 20:44:59
@qmatch: Ezen a címen tömi meg a saját zsebét. Valamennyit nyilván juttat az elvtársaknak, de nagy része az övé.
"Az Aquifexet a Meinl Bank hozta az együttműködésbe azzal, hogy ők majd előkészítik a projekteket. Minden banknak sok offshore cége van, különösen a balkáni ügyletekhez" - nyilatkozta Kocsis István az MVM-ügyben érintett egyik offshore cégről az Indexnek. Kocsis volt…..
VIII. Henrik 2009.04.03 04:25:48
@mobilus:
Valójában itt a párt kasszába nagyon kevés csorog be, ezen a címen tudnak emberek "érinthetetlenséget" szerezni, igazából a saját zsebüket tömik és építenek birodalmat. Kocsis a BME oktató nevelő tanárából vált multimilliárdossá, még ha a hivatalos 100 leggazdagabb magyar között nem is szerepel. A nem hivatalos listán legalább az első 50 között van.