Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tuzson­

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan, mint amikor véletlenszerűen fel- és lekapcsolódnak a lámpák, amikor nem vagyunk otthon, hogy megtévesszük vele a betörőket. Annyi a különbség, hogy ezt a kistévét sokkal könnyebb beszerezni és beüzemelni. A FakeTv úgy világít és villog, mintha otthon lennénk és éppen…..
 Átrágtam magam Csernus doktor: A nő című könyvén. Csak a kedvetekért, meg azért, mert bevettem azt a reklámszöveget, hogy egy férfi megmondja: ki a jó nő. Persze erről szó sincs benne. Ehelyett viszont minden második mondatban benne van az a szó, hogy szar. Eszik a szart,…..
Amikor 2006 októberében az MTV vett egy nagy levegőt, és bejelentette, hogy Társulat címmel szereposztó showműsort indít, amiben az István a király jubileumi díszelőadására keresnek énekeseket, összenéztünk, és először egy Megasztár-klónra gondoltunk, amiben majd lesznek jól…..
Szombat este ott ültem a tévé előtt, és a Kiválasztott első 12 perce után pánikszerű gyorsasággal kapcsoltam át a Társulatra, egyrészt azért, mert színvonalas produkciónak idult, és a zsűri faszsága csak az utolsó néhány adásban kezd kidomborodni olyan mértékben, hogy néha…..
Tuzson­ 2008.04.15 10:33:49
Ezt a mosolygós handmade art amerikai matricakatonát lottük a WestEndben a Játékboxban potom 496 forintért. Van neki csillogós selymes egyenruhája, plüss tapintású kézigránátjai és M16-osa (Pozsi szerint), valamint egy kis pihepuha tankja, selyemkulacsa, és vész esetére ketto darab…..
A sajtót bitesedő világunkban is zsidózzák eleget, így a sajtótermékek mítingjein az újságírók gyakran képzelik el magukat egy Világméretű és Annál Is Lukratívabb Összesküvés részeseiként. A tavaly, Mádon - megjegyzem ez Tokaj-Hegyalja Jeruzsáleme, hatalmas, szépen…..
Legalábbis szerintem. Főhősünk, John Barrowman pár évvel később azt nyilatkozta, hogy csak meg akarta nevettetni kolléganőjét, de végül nem vágták ki az ominózus mondatot... A monológ egyébként a frenetikus (és a filmtörténelem leggagyibb blueboxa trófeára szintén…..
Több csatornát is indítana Kelet-Európában az Egyesült Államok egyik legnagyobb médiavállalkozása, az NBC, de nem valószínű, hogy Magyarországon 2008 előtt megjelennének az új adók. Iparági pletykák szerint a Sci-Fi Channel mellett akár egy popkulturális adóval, az egyáltalan…..
A biciklisek elgázosítása után most a kínaiakat irtana ki Bockor Gábor, aki már majdnem harmincmillióba fáj idén a Sláger Rádiónak. A műsort az ORTT egyfolytában figyeli, így biztos, hogy a tegnap reggeli műsort miatt is többmilliós büntetést fognak számlázni a rádiónak,…..