Regisztráció Blogot indítok
Adatok
misziszmekgájver

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utolsó részhez érkeztünk, azaz elméletileg most minden kiderül. Ehhez viszont a flashback szerint 16 évvel ezelőttre kell visszamennünk, ott rejlik majd a probléma gyökere. KicsiAbby és KicsiHenry (casting: epic fail) vidám játékának Dunnék, a nevelőszülők érkezése vet…..
misziszmekgájver 2009.12.17 16:30:25
hogyvolt Harper sziget 1x12 - Gasp 2009.12.10 17:00:00
8 játékos van még életben. Abby a Vőlegénnyel, Sully a Fekete Sráccal párban Wakefieldet vadásszák az erdőben. Sully felveti, hogy váljanak még jobban szét. Hogyne, feleli a Fekete Srác, mi NEM fogjuk elkövetni a klasszikus horrorfilmes hibát. Ugyan már, erőlteti Sully, ez csak…..
misziszmekgájver 2009.12.10 18:00:51
@sawyer85: mondjuk igen...ha a főapa meg a vőlegény lövöldözős részénél a vőlegény hagyta a papát elhúzni...alattomban már tudta, hogy úgyis ő fog nyerni.

kérdés az hogy vajon shea anyu fejében megfordult e hogy ha az ő lányacskája miatt nem maradnak itt, talán túl is éli a fél banda a harper weddinget

hogyvolt írónak 5* a zenmesterek, és a teacher's pet-ért :)
Bree szeret jó emberként magára gondolni, de amikor az Andrew-féle ügyvéd tájékoztatja, hogy válása esetén a cége fele - sajnos-sajnos, nincs mit tenni - Orsont illeti, rájön, hogy még jobban szeret gazdag emberként gondolni magára, aminke az elintézéséhez nyilvánvalóan nem…..
hogyvolt Harper-sziget 1x09 - Seep 2009.11.19 13:00:00
Halottak száma: 13 fő. A válasz arra a kérdésre, hogyan vágja ki magát a Vőlegény, nagyon egyszerű: sehogy. És igazából senki nem is kéri őt számon. Abby megelégszik annyival, hogy a Vőlegény most nagyon szomorú, mert nem tudta megmenteni az öccsét, a vér meg biztos úgy…..
Halottak száma: 10 fő. A hajó rövid időn belül indul. A szállóból minden vendég a kikötőbe igyekszik, a Vőlegény kivételével, aki, mivel magára vállalta a temetés lebonyolítását, marad még egy ideig. Shea feldúltan érkezik a hírrel: nincs meg Madison. A Vőlegény gyorsan…..
Jim nagyon szeretné lakhatóvá tenni a házat minél hamarabb, mert a kedves mama tart feléjük, látogatóba jön a fiatal házasokhoz. Melinda is a legjobb formáját szeretné hozni az anyós előtt, de megint egy szellem zavarja meg az előkészületeket. A mai szellemünk egy kisfiú, aki a…..
misziszmekgájver 2009.10.10 14:54:15