Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eper006

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rihanna stílusa pár hónappal ezelőtt sokkal jobban tetszett nekem, mostanában valahogy több összeállítását érzem 'érdekesnek' mint trendinek. (Bár kap egy óriási pluszpontot azért, hogy simán visel pl. H&M és Topshop holmikat, nem csak tetőtől talpig dizájnercuccokban…..
Eper006 2009.11.18 23:06:45
A Harper's Bazaar szeptemberi számában egy csodás editorial található: a Sesame Street figuráival híres divattervezők pózolnak, természetesen csodás ruhákban és gyönyörű fotókon.A játék egyszerű: melyik képen melyik híres dizájner pózol?? Forrás: Cultindie via…..
Van ebben valami fura, de mégis cool. Adott egy sima, fekete 'rock-chick' stílusú borítéktáska, amire Alexander McQueen rápakolt egy motoroskesztyűt, hogy megfeleljen a szezon 'biker trend'-jének. Az biztos, hogy feltűntűnést kelt, de 895 dolláros ára pedig kissé túlzó.A…..
Eper006 2009.09.26 23:11:54
Nem, nem eski szó egyetlen vámpírról sem, ám mégis maradjunk a mesék világában. Ma úgy látszik ilyen napom van, csupa varázslatos lény jár az eszemben. Ha valaki hasonlóan álmodozó hangulatban van, biztosan love-olni fogja ezt a Hófehérke harapta csillogó almát. Gonosz…..
Eper006 2009.09.17 10:05:38
Hogy miben is? Az vitathatatlan, hogy a nyolcvanas évekbe visszatekintő pillanatokban Miranda (konkrétan a haja) a legdurvább. Egyszerűen nem találok rá szavakat.A 'flashback' szerint Carrie inkább Madonna-klón, nem pedig egyedi stílussal rendelkező trendkiránynő. Charlotte pedig cuki…..
Bizony, a divatmániások kedvenc filmjének második részét forgatják New York utcáin, így mi is láthatunk pár képet - azaz ruhát Carrie gardróbjából.Kezdjük is az első outfittel: Egy fehér, enyhén áttetsző Halston Heriatage ruhát visel Sarah Jessica Parker - a…..
Amikor Anna írt Kész horror címen a kipreparált állatokból készült kiegészítőkről, azt hittem, ez csak egy őrült művész agymenése, amit senki sem fog hordani. Nyilvánvalóan tévedtem, sőt: egy Stacy Haiduk nevű nő az Emmy Awards díjátadón egy élethű macskatáskával jelent…..
Ma van augusztus utolsó napja, így egy kicsit számvetős körkérdéssel állok elő, ti pedig válaszoljatok, töltögessétek a kérdéslistát.A nyár fénypontja: Szigetszigetsziget. Annyira jó volt, hogy vigyor kúszik az arcomra, amikor csak rá gondolok.A legtöbbett hordott nyári…..
Bármilyen elfogult is vagyok, a Bianca név nem hat meg ennél a táskánál - gyakorlatilag mintha egy mini hátizsák lenne, amit a hason kell hordani. Vagy talán valami nyolcvanas évekből itt maradó vicc lenne Alexander Wang mellénytáskája?Oké, ennél jobban már nem akarlak benneteket…..
Véletlenül elsőre azt írtam a címbe, hogy Napi Kedvenc: Meggings. Aztán rögtön rájöttem, hogy ez sokkal inkább érdekesség, mintsem kedvenc. Egy új férfi örület tombol ugyanis az Egyesült Államokban és Londonban egyaránt: ez a meggings. A női leggings szóból ered, hiszen egy…..
Eper006 2009.08.07 15:48:40
@Krizzta: pontosan ezt akartam írni!!!
like the middle age.....
egyébként meg lehet,hogy nem is zavarna ennyire,csakhát a lányokon szoktam meg először.
Hm, hm. Diane Kruger az a színésznő, aki még akkor is elismerésre méltóan jól néz ki, ha egyébként a ruháira vagy az összeállításaira húznám a számat. Ez a nadrágtartós-csokornyakkendős Chaplina egészen távol áll tőlem, de összességében mégis emlékezetes (igaz, egy…..
Eper006 2009.08.03 17:08:01
Egy időben minden buliban ugyanazzal a kis táskámmal jelentem meg, mivel az tökéletes méretű volt lehetett vele táncolni, de azért minden belefért. Szinte már hozzámnőtt, minden barátnőm tudta, ha esti program van, akkor Bianka a fekete táskájával jön. Már-már nyugtalanított is…..
A TopShop kiadott egy fotósorozatot, amivel irányt szeretne mutatni a következő téli szezon divatforgatagában. Következzen tehát 6 kihagyhatatlan tipp, ruhadarab, fazon a következő hideg évszakokra! Szerintetek melyik a legjobb?1. FŰZŐS CSIZMA.2. FÉLVÁLLAS RUHA vagy FELSŐ3.…..
A Marc by Marc Jacobs Accessories üzletébe szerdán két új póló érkezett, ezzel a szöveggel: "I pay my taxes, I want my RIGHTS!" Marc ezzel egyértelmű politikai üzenetet küldött a világba: ő bizony a melegházasság mellett ál, sőt, konkrétan már tervezi is…..
OurFashion Scarlett átváltozásai 2009.07.25 13:20:00
Ritkán keltik fel a figyelmemet a sztárok mindenféle hajszín és külső változásai, de Scarlett Johansson az egyik nagy kedvencem. Szerintem ő a legszebb nő Hollywood városában, ráadásul színésznőnek sem utolsó, én Woody Allen filmei óta rajongok érte. Gyönyörű,…..
Sarah Jessica Parker mostanában nem stílusával kelti fel a világsajtó figyelmét,sokkal inkább béranya által kihordott ikreivel vált érdekessé a köz számára. A róla készült képek is családi jellegűek, már nem a stíluskirálynő szerepében tetszeleg. Ám az aktív családi…..
Eper006 2009.07.22 16:10:37
@Zsuuli: a számból vetted ki a szót!!!!!
SJP azért is nagy kedvencem,mert nem tipikus szépség,hanem igazi egyéniség,aki a bájosságával nyűgöz le mindenkit.
Most nézem csak,hogy a férje tényleg öregszik....
OurFashion LOVE táskák 2009.07.16 08:11:00
Igen, ez most nem eldöntendő kérdés, ez egy eldöntött tény. Ez a Christian Louboutin kézitáska annyira belopta magát a szívembe már első ránézésre, hogy szavazásra sem bocsájtom a kérdést. A szokásos gyönyörű kiscipős csatok mellett egy "karácsonyi masni" dobja…..
OurFashion Vár rám Velence 2009.07.17 10:02:00
 Órákon belül indul a vonatunk Velencébe, ahol Mr. Biankával bejárjuk a várost és a körülötte lévő kis szigeteket. Megosztom veletek bőröndöm pár kihagyhatatlan alapkellékét. Itt van például a városi Moleskine, amiből már több áll a polcomon, aztán a fehér…..
Eljött az a nyári időszak, amikor a divattal foglalkozó site-okon alig találni valami tartalmas hírt, miközben alig lehet eligazodni az oldalokon, mivel napi 10-15 új őszi-téli reklámplakátot tesznek ki a bloggerek. Én most nem fárasztalak ekkora mennyiséggel titeket, azonban két…..
OurFashion H&M 2009 tél lookbook 2009.06.17 21:56:00
 A mai Jimmy Choo-s bejelentés után, kissé elterelődött a figyelem a ma megjelent téli kollekció képeiről. Furcsa a meleg nyár közepén hatalmas garbókat és télikabátokat, puha sálakat nézegetni, de a H&M 2009 téli lookbook fotóival betekintést nyerhetünk, hogyan fogunk…..
OurFashion Jimmy Choo for H&M 2009.06.17 11:57:00
Wááááá! Ez ígérkezik az év együttműködésének!! A H&M ugyanis ma megerősítette a hírt: kollekciót fog tervezni részükre a Jimmy Choo. A dolog apropója az, hogy a kiegészítőiről híres márka szélesíti termékpalettáját, és ruházati termékeket is…..
Jennifer Aniston azWomen In Film 2009 Crystal And Lucy Awards-on jelent meg ebben a Prada ruhában. Nem tudom eldönteni, hogy tökéletesen eltalált megjelenés vagy csúnya ballépés a képen látható összeállítás, ezért úgy döntöttem bedobom a közösbe. Néha nagyon tetszik az…..
Igen, igen, igennnnnnnn, elkezdődtek a nyári leárazások!  Még csak pár üzlet adja 30-50 %-kal olcsóbban a tavaszi-nyári kollekciójukat, de hamarosan csatlakozik hozzájuk a többi is, hogy nagy örömünkre jó áron válogathassunk a cuccokból, amelyeket még hónapokon át…..
Eper006 2009.06.14 23:23:00