Regisztráció Blogot indítok
Adatok
impressivestick

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jimmy kisebb szakmai kiruccanásra készül, márpedig ha ő készül, akkor House is, a Mayfield vezetőségével kötött megállapodás értelmében, miszerint Jimmynek felügyelnie kell közveszélyes haverjára. A program gyógyszerészeti konferencia, House a háta közepére nem kívánja az…..
hogyvolt House 6x05 - Instant karma 2010.05.05 09:00:00
House-hoz ezen a héten olyan hetibeteg kerül, akivel már a világ összes túlfizetett orvosa sem tudott mit kezdeni, így a milliárdos apuka úgy döntött, ideje erősítést hívni, és egyenesen a legjobbhoz fordulni. Apuci amúgy igazi üzleti zseni, a keze alatt arannyá vált minden, a…..
A csapat aktuális betege nem akármilyen jöttment, instant fogyasztható, majd feledhető hetibeteg, hanem maga Darth Vader (James Earl Jones), aki most is diktátort alakít. De ezúttal nem egy messzi-messzi galaxisból, hanem egy meg nem nevezett afrikai országból érkezett, és pont az…..
hogyvolt House 6x03 - Epic Fail 2010.03.31 09:00:00
Ebben az epizódban végre visszatérünk a Princeton Plainsboro Oktatókórházba, már nagyon hiányzott ez a kellemes, családias közeg, nosztalgikus bizsergést érzek, amint a kamera végigpásztáz a sürgősségin. Már meg is érkezett az aktuális hetibeteg, éppen a „világhírű…..
Nagy karácsonyi hangulat van a Házban, House éppen kihajítja a kukába az ajándékait, még azt is, amire az van írva, hogy „Greg, erről te jutottál eszembe” (WTF?), Cuddy meg szállítja az aktuális esetet, és cserébe kap pár keresetlen célzást arra, mit keres itt, pláne…..
Mivel volt most egy hosszabb szünet a hogyvoltokban, amiért ezúton is elnézést kérek, egy gyors „previously on House”-ban lássuk, hol is hagytuk abba. Évad eddigi fontosabb eseményei, miközben hetibetegek jönnek, látnak és távoznak gyógyultan, hogy House és országos…..
Határozottan „game on” –hangulatban zárult az előző epizód House és Cuddy között, nagyon úgy tűnik, hogy a csók miatt kialakult feszültséget azzal próbálják oldani, amihez a legjobban értenek: egymás határainak pofátlan feszegetésével. Lássuk, most mire…..
Legutóbb ott hagytuk abba, hogy Jimmy 45 percen keresztül cseszegette House-t, hogy ugyan menjen már el Cuddyhoz és szerezze meg, hogy a világ rendje helyreálljon. House pedig egészen pontosan főnökasszonya ajtajáig jutott, majd haza, és jól tudja, hogy országos cimborája nem fogja…..
impressivestick 2009.06.11 18:02:10
@makepeace:

Hol tartanak? Honnan kezdik a nyári szünetet? Sela Ward? (:-))
Amúgy hurrá , hogy második évad lesz! Humpty Dumpty, Daddy's Boy, Failure To Communicate, Need To Know, Distractions, Clueless, All in, Sleeping Dogs Lie, House vs. God, zsinórban király volt. Igaz, én magyarul nézem, ezt szoktam meg, de a címeket sokszor nem túl frankón fordítják.

Erről a nyolcas részről meg annyit, hogy életemben először lemaradtam a House első feléről, berögződött a tíz óra, de azóta nem tudtam rávenni magam, hogy megnézzem. Nem akarok fanyalogni, de fogok. Szerintem a következő rész is dögunalom, még soha nem aludtam el House-on, de azon még elaludni is sikerült.
Megnyugtató, hogy aztán két erős résszel "zártak". :-)

Ja,szinkron, én imádtam Szakácsit is, meg Kulkát is....és eddig azt mondom, hogy a második, és a harmadik évad volt a legtutibb.
Ott hagytuk abba legutóbb, hogy Cuddy mégsem lett örökbefogadó szülő, de helyette jött hozzá House, istenesen lesmárolta, majd gyáván elhúzta a csíkot. Ez egész pontosan a mostani (The Itch az eredeti címe, sajnos magyarul a többletjelentés visszaadhatatlan) epizód előtti iccaka…..
impressivestick 2009.05.26 17:11:08
@tóparti látomás:

House is imádnivaló. :) A görény.

"Istenes" hogyvolt, nálam felhozta a részt, bár pár perc+zárás tényleg ütős.
Ezek szerint 13, és Wilson is partnerre lelnek még ebben az évadban, bár senki nem spoilerezik, de a "beszélgetésekből" ezt veszem le. Ez a 13 és Foremon love? Most komolyan minek? Szerintem inkább írják ki mindkettőjüket a sorozatból, Cameron után. :) Nem tudom őket elképzelni, na.
WilsonIsAdorable nekem jöhet, jól ki van gyúrva a srác.

Amúgy meg lesz izgalom, nyári szünet (azóta már beletörődtem), húzzák csak, hatodik évadot mikor forgatják? :-D
impressivestick 2009.05.26 17:13:26
@ACM:

Én nem, de én is ezt érzem néha. :-O
Ahogy arra számítani lehetett, House-nak egy hét közel sem volt rá elég, hogy feldolgozza a megrázkódtatást, miszerint Cuddy örökbe fogad egy kisbabát. Azzal, hogy egynél több gyerekről fog mostantól gondolkodni, Cuddy szépen begyalogolt House lelkivilágába az életveszélyes…..
hogyvolt House 5x04 - Apajegyek 2009.04.15 12:10:00
Íme az epizód, ami beindítja az 5. évadot, és sebességbe is kapcsolja ugyanazzal a lendülettel, tessék hátradőlni és élvezni, mert ez a 42 perc korrekt szakkifejezéssel élve PURE FUN. De először ismerkedjünk meg a hetibeteggel. Fiatal kínai hölgy, aki éppen szülőhazájában…..