Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MantonJager

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hé!Te, aki hobbiból zenélgetsz, goblejneket gyártasz, verseket fabrikálsz, blogot írsz, tánccsoportban ugrálsz, színdarabokban játszol - és nappal dolgozol és fáj a szemed, és művészeteddel minket traktálsz: hunyd be a szemed és csendben figyelj rám! Adj egy percet nekem az…..
MantonJager 2012.04.02 11:29:28
Oké, az ilyeneken alapból röhögni szoktam, de ez már viccnek is rossz...
Ti halljátok magatokat?... Elég szar emberek vehetnek körül titeket, ha már egy BLOGOT is rátok akarnak tukmálni... Úristen... ÚRISTEN!!!!!
És igen, a művészet FONTOS, és francokat se érdekel, hogy hány millióval zsonglőrködsz (sőt, kösz a válságot, rendes a fajtádtól!), attól nem leszel se jobb, se értékesebb ember, és ha nem látod át, h a művészettől viszont igen, akkor bocs, de sajnálni se tudlak, annyit nem érsz...
Ja, hogy te a művészkedőkről beszélsz?... A művészkedőkről, akikből nyilván RENGETEG van a millió-zsonglőrök környezetében, akik fellépnek itt-ott, akiknek könyve(ik) jelen(ne)ik meg, olyan gyakran, hogy már besokall tőle az ember - mert ugye egy-egy ilyen alkalmi meghívás még Miszter Nem Érdekelsznél sem verheti ki a biztosítékot! - ahelyett, hogy büszke lenne a haverjára, hogy örülne az örömének, netalántán a sikerének, ugye? (Tudod, tényleg az lenne a természetes, ha örülnél az ilyeneknek...) Ezek a művészkedők, akik megtöltenek egy kiállítótermet... - tudod te, milyen k*rva nehéz összehozni egy kiállítást??! Ja, hogy protekcióval könnyű?
Nahát! Hogy neked csupa olyan művészféle barátod van, akinek tehetsége semmi, amit alkot, az is sz@r, protekciója viszont mindig akad, és mind rád nyomul, hogy Te, Személyesen légy oly kedves jelenléteddel emelni az ő nyomorúságos életének egyetlen nagy pillanatát?... Nem lehet, hogy a Jóisten, vagy mittudomén ki, kétségbeesetten próbálja az agyadba verni, hogy ember, a munkán és a sörön túl is van még némi élet???? (Azt már meg se merem említeni, hogy a millió-zsonglőrködésedből esetlegesen csurranó kis százezrekre fáj a foguk, és ugyanúgy nem érdekled őket, mint ők téged... De nem, ez biztos nem lehet, elvégre is Rólad van szó, nem holmi kis egyszerű emberről erről a lepra bolygóról, ugye?...)
Komolyan, kezdem hülyén érezni magam, hogy komolyan veszem ezt az egészet.. Ez nyilván csak egy fake-poszt... Egy rossz április elsejei átverés... Ennyire elszállt embereket már csak kiszelektált volna az Anyatermészet...
ui: Ó, igen. Ezt is lehet általánosítani. Ahogy a post is lehet igenis vérre menően személyes.