Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baba83

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sitcom, amit tényleg nem akarunk megnézni. Egy szállodában játszódik, alánevetős, és a promóban Jerry O'Connell nincs is. Az almás poént pedig esküszöm, hallottam már valahol. Ősszel jön. ..
comment:com Hírek ebéd mellé 2008.05.06 12:11:00
Az NBC jól megszívatta Project Runway című realityjánek producereit: a műsor ugye elköltözik a Lifetime csatornára (az NBC-érdekeltségű Bravóról), de a producereket nem engedi a pávás adó, mert "visszautasíthatatlan ajánlatot tettek nekik". Itt az első kép…..
comment:com Így promóznak ők 2008.04.26 15:02:00
A Discovery Channel fogós kis promót rittyentett magának, egy olyan nótával, ami nagyon nehezen megy ki az ember fejéből (tapasztalat). Először maga a promó, utána meg a szerdai upfronts alatt előadott verzió.   ..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.04.22 09:23:00
A brit tévés és filmes díjkiosztót (Bafta) 5.6 millió néző látta, amire négy éve nem volt példa. Pedig még verekedés sem volt. Itt olvasható egy összefoglaló Nel Patrick Harris (HIMYM) szerepléséről Howard Stern műsorában, vicces. Van Isten, az American Idol most már a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.04.14 09:20:00
Vihar a biliben ismét: Neil Patrick Harris, a HIMYM egyik főszereplője mégsem mondta azt, hogy a Britney-haknikra hajazó "stunt casting", azaz "várhatóan nagy nézettséget hozó, de teljesen felesleges vendégsztárok sorozatban való szerepeltetése" (és még mondja…..
Megmondom őszintén, arra számítottam, hogy a Valentin-nap ürügyén mindent elborítanak majd a rózsaszín szivecskék, tocsogni fogunk az érzelmekben és a nyálban, miközben dundi Cupidók követelik tőlünk, hogy azonnal mondjuk meg, szívszagggató vagy vígjátéki kivitelben…..
comment:com Elhunyt Selmeczi Roland 2008.01.31 13:05:00
Tegnap éjjel szenvedett halálos autóbalesetet az egyik legtöbet foglalkoztatott szinkronszínész, aki olyan karaktereknek kölcsönözte a hangját, mint Mike Delfino a Született feleségekben, Jack Bauer a 24-ben, Dr. Wilson a House-ban, Lincoln Burrows a szökésben. A tévészinkronok…..
Igen, önkényes címfordítás, de mit csináljak, ha a magyar címfordító nem vágta, vagy nem akarta vágni a Finding Judas – Finding Nemo párhuzamot? Ugyanis erről van itt szó 43 percben, Shitter bekeményít, most már tüzes vassal szorongatja az összes szereplő nemi szerveit,…..
Elég szomorú hír ez, pont akkor, amikor Kiefer már lassan az utolsó centit vágja a mérőszalagból a 10 négyzetméter összkomfortban, de ez van. Ausiello, a TVGuide egyik bloggere, nagy bennfentes és általában megbízható információkat szállító forrása jelezte: ha a sztrájknak…..
Kezdjük a vasárnapot egy premierrel: 17:35-től az RTL megkezdi az angol Primeval című sorozat vetítését, Őslények kalandorai címmel, könnyed kis szórakozásnak ígérkezik a hatrészes darab, amiben őslények járnak át valami dimenzió vagy időkapun hozzánk, és ezzel ugye tenni…..
Még meg sem száradtak a bitek a WGA Awards-ról szóló posztunkon, máris itt a következő díj, a Golden Globe, ami tévés és filmes is, de mi önző módon csak a tévéről beszélünk, a filmes vetületért tessék a cinematrixra klikkolni. A külföldi kritikusok listáját böngészve…..
Csudálatos nap ez a mai, mert három debütáló műsor is lesz a tévében. 18:45-kor Gundel Takács Gábor osztja szét az állítólagos madagaszkári magyar milliomos vagyonát Az örökös (m1) nevű új vetélkedőben, 22:05-kor Majka és Gianni tehetségtelenségkutató showjában a…..
Ott tartottunk, hogy a fijjug a garázsban ásnak, Mehón gyógyszerfügg és Tvínert üldöz, Héjvájör képet lop és nem öl öregasszonyt, Tíbeg viszont pont erre készül, mert neki a vérében van, nem tehet róla. Az előző rész végén látott rendőr közelít a házhoz, ami…..
Kissé megkésve, de itt a mai ajánló, mentség nincs, hétvége van, lustaság, nem hogy írni, tévézni sincs kedve az embernek. Ha mégis, akkor 20:15-től meg lehet nézni a TV2 önfényezését, amiben Pély Barna füles sapkában énekel, és hasonló borzalmakat mutatnak 1997-ből.…..
Azóta nem szeretek kertévéken filmet nézni, amióta az RTL Klub egyszer jól megszopatott minket. Leadták Spielbergtől a Párbajt, aztán se stáblista, se bal hasábban három főszereplő, jött a reklám és mi hülyén ültünk, kivártuk a húsz percet és a következő film…..
A péntek esti ajánlóban ugye mindig azt a titkos kérdést feszegetjük, hogy érdemes-e otthon maradni tévézni, vagy húzzunk el tiszta és könnyű lelkiismerettel bulizni. Ha én ma otthon maradok, akkor az biztos a Véres munka miatt lesz. Clint Eastwood nem csak karaketeres keményfiú, de…..
Három a magyar igazság, úgyhogy négyszer adták le húsz év alatt. Sőt, a pletyka szerint még egy afrikai országra is sikerült rásózni, gondolom negyven kecskéért. Az MZ, a Nysa mentőautó, Lada rendőrkocsi, műbőrkabátos rendőr antantszíjjal, és Taki bácsin a fehér…..
baba83 2006.07.08 01:47:20
Nekem például most tűnt fel, hogy a korábbi tapétánk ugyanolyan volt mint Vágásiéké. :))

Így utólag pedig úgy tűnik, hogy a szereplők mindenen fanyalogtak, főleg Lenke néni, kevés a nyugdíj, már 20 deka párizsit se lehet belőle megvenni, mi lesz velünk így, stb., de szerintem ahogy telik az idő a történet valós idejében játszódó epizódok és a jelen között, annál jobban lehet majd látni, mik voltak az aktuális események a 90-es években. /pl. benne volt az ÁFA bevezetése, meg az adózás is/

Egyébként pedig miért kellene komolyan venni egy SZAPPANOPERÁT? Persze nem igazán lehet egy lapon venni a mai magyar soapokkal, de most nem is róluk van szó!
Szerintem Gábor Gábor szövegei viccesek voltak, és pl. Bajor Imi ennek a sorozatnak köszönheti ismeretségét (szándékosan ezt a szót használtam, mert én pl. nem favorizálom) és még ki tudja hányan. Azzal hogy abbahagyták, csak még jobbat tettek nekünk, aki nem szerette, annak azért, aki meg igen, az legalább még nem unta meg ezek szerint. Lesz egy szép emléke.

Azért látom milyen szép számban nem nézzük :))

Magyar valóság??? Ha arra vágytok, nézzetek Provokátort meg Struccot, esetleg Házon kívült!

Én szerettem anno, ma már nem nézem, de felfedeztem egy fontos különbséget is: ha ebből látok részletet, még nem nagyon kapcsoltam át, de ha a kereskedelmi magyar sorozatainknak már csak a beharangozóját meglátom, attól azonnal rosszul is vagyok. Szerintem nézzünk magyar Esti meséket, az a legjobb műsor a világon, gyerekként nem annyira, de ma már!! Magyar népmesék rulez! :)