Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dornie

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köki Jó, de mikor nyit? 2011.10.04 13:19:00
Most olvasom a Facebook kommentjeink között, hogy a Scitec frankón két hét múlvára ígéri a boltjuk megnyitását.Én eddig, elnézve az építkezést, kételkedtem, hogy október közepére kész lesz, olyan november elejére tippeltem. De lehet, hogy a scitecesek már tudnak…..
Dornie 2011.10.07 15:24:50
@goodbear: Ne izgasd magad a Vak Bottyán miatt, használd nyugodtan. Én minden nap végigmentem rajta, amíg használták a buszok. Teljesen indokolatlan volt a buszsáv. Valaki olyan találhatta ki, aki nem tudja, hogy nincsen olyan nagy forgalma, hogy akadályozza a buszforgalmat. Nem akartak nagy fennakadásokat, de ezt túlbiztosították szerintem.
Drukkoljunk, hogy év végéig ne omoljon össze a Sibrik felüljáró, mert úgy néz ki, felújítják. Aki ismerős a környéken az tudja, hogy az nem is felüljáró, hanem egy tréfa, vagy egy filmdíszlet: a korlátai rozsdásan rohadnak, a beton meg málik, sőt ki is volt régen írva, hogy…..
Brian May megerősítette, szó van arról, hogy a Queen következő turnéján Lady Gaga helyettesítené a néhai Freddie Mercuryt. A zenekar gitárosa elmondta, hogy nagyon megkedvelte Gagát, mikor az énekesnő Yoü And I című dalán együtt dolgoztak, igazi kreatív személyként, ismerte…..
Dornie 2011.10.07 10:41:14
@borovi: Ennek semmi köze Mercury-hoz, már Paulnál is elmondták, hogy nem akarják őt helyettesíteni. Szerintem Paul Rodgers-el is kiválóak voltak, vetekedtek az eredeti felállással.
Dornie 2011.10.07 13:09:42
@cso zsi: Brian May anno elmondta, azért választották Pault, mert ő nem akarta utánozni Mercury-t. Az rosszul gondolkodik, akinek azért nem tetszik, mert nem hasonlít rá. Nem is ez a cél, én azért törülök, ha van énekesük, mert tovább él a zenéjük, a stílusuk, és lehet akár élőben is hallgatni Briant és Rogert. Mivel sajnos csak így oldható meg, ezért nagyon örülök neki, ha tovább zenélnek. És szinte mindegy, hogy milyen felállásban, mert az csakis szuper lehet, amit Brian és Roger csinál.
Már a 2006-os önkormányzati választás utáni, 2010-ben súlyosbodott színházi kinevezésekkor elkezdtem gyűjteni az adatokat a színházigazgatók kinevezéseiről. Aztán a VI-os kategória körüli Vidnyánszky-haláltánc után belekezdtem egy posztba a színházi kultúra és a…..
A Hét műtárgya című sorozatunkban olyasmit tehettek, amit amúgy ritkán: gyönyörködhettek a Kökiben.Azért a félkész, alvó KÖKI-nek is megvannak a maga hangulatai. Az meg ott jobbra egy mozgólépcső, sokan hiányolták. Habár még nem működik. A képet köszönjük Varga…..
Látszólag csak egy BKK közlemény, amit a BKV is kiplakátolt sok helyen a metróban, de valójában egy olyan esemény, amit szerintem már fel sem fogunk. Nemcsak arról van szó, hogy újból a KÖKI-ről járnak a buszok, hogy vége a Határ úti ideiglenes cuccnak, és hogy a 85-ös, 148-as,…..
 A Fidesz tavaly áprilisi elsöprő választási győzelme óta eltérő intenzitással, de folyamatosan tart a harc az MSzP berkeiben a jelenlegi pártvezetés és Gyurcsány Ferenc között. Az előbbi álláspontja szerint a "gyurcsányizmus" miatt szerezhetett kétharmadot a…..
Dornie 2011.09.29 14:23:35
Köki A mozgólépcső 2011.09.28 13:00:00
Tudom, hogy nem fogom megkapni a legupdatebb blog díjat, mert a hír 26-i, ma meg ráadásul nem is tudom hanyadika van, de annyira beszarás jó az egész, hogy tökmindegy, hogy mikori, mert abszolút aktuális. A Blikk cikke szerint állnak a mozgólépcsők a KÖKI MÁV állomáson, mert a BKV…..