Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KUKIJANI

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Mi férfiak a nagy dudákra gerjedünk. Állítólag tudat alatt bennünk van, hogy a csöcsös csajok jobban szoptatják majd az ivadékainkat, így hatékonyabban örökítjük a génjeinket. Vélemények az azonos című publikációnkról...
KUKIJANI 2009.04.02 12:46:27
Egy hasonló fába szorult ismerősömtől kaptam az oldalt(40-130-as)és lám ismerősökre bukkantam,erre látom elég megoszlott a társaság.
Nem is tudom W Úr?A ki 40év fölött szőkére festett hajjal jár mért is mer ilyet írni hogy "seggébe dugott pávatollak"?TV Sztár ide v oda elég homok (csak úgy mint a többi tökös TV-s).
Nem beszélve a múltkor feleségem hatalmas melleit látván a szőrős förbi fejből igen csak guvvadt a szeme.
NO!
Autóval évi 40.000km Motorral évi 20.000km 280-320 között járván elég sűrűn(na persze mikor a 50-130-asok legalább 500méterre vannak) azt mondhatom hogy nincs annál jobb mint mikor 210 felett lábtartón állva egykerékről földet ér a motor első kereke.30 év alatt két nagy balesetem volt lakott területen 50-nel.
Ez egyik 70 éves tata,a másik az "én csak a kollegám után sittem női vezető".
Minkét esetben mentő vitt korházba és még sorolhatnám.
Az 40-130-as szerintem 99% béna pöcs v tina v vénember nem egyszer látom hogy az életéért imádkozik,na nem azért mert sok a száguldó,hanem mert nem is látja az utat és úgy érzi hogy kötélen egyensúlyozik mindenkit leszarván.
A másik a kamerás megvettem a leg gyorsabb járművet,gecire televagyok lével és nem elég a nyíltnapon leszorítani a gyorsabbat hanem még milliókat sikkasztván a magyar autó motor sportban is nagyon megmutatom mert az izraeli-MAGYAR cégeknek sok a leírni valójuk (tisztelet a kivételnek).
Akkor van az a kevés NŐ,vagy családos férfi, aki az asszonytól és a felesleges költségektől megriadva próbál rutinosan 70-170 körül maradni.
A abszolút rutinos pedig max a lézeres police emberkékkel tárgyal és megpróbálja messzire elkerüli a 40-130-asokat és kissebb balesetekkel megussza a veleük találkozásokat vagy nem.
40-130 nem adnék jogsit senkinek mert veszélyezteti az ÉLŐ EMBEREKET.
Mardjon otthon,járjom busszal,menjen vissza a közel keletre.
Maci oszd őket továbra is!!!