Regisztráció Blogot indítok
Adatok
John Fowler

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Amíg Senshi szabadságon van, addig aktivizálom magam :) Ez azt jelenti, hogy a következő egy hétben minden nap láthattok tőlem bejegyzést :) A terv a következő:Végigjátszottam az Obliviont... Ezzel még nincs lezárva az ügy, mert készítek egy összefoglalót, amiben…..
John Fowler 2011.06.16 10:50:19
Úgy néz ki, Svédországban nem adják ki a Dead or Alive közepesen gagyi verekedős sorozat legújabb, Nintendo 3DS-re készült, Dimensions című részét. Hivatalos indoklás nincs, nem hivatalosan viszont az terjed, hogy a helyi terjesztőt befenyítették a hatóságok azzal, hogy ebben a…..
John Fowler 2011.05.24 17:08:03
John Fowler 2011.05.24 23:21:55
@Dömper Ármánd: lehet az új film után majd valaki...
Kedves olvasók, Stöki egyéb irányú teendői miatt a héten megint alibi van, viszont cserébe igyekszem megint valami olyat megragadni, ami beindítja a nosztalgiázást. Összeszedtem pár dolgot, amik régen szerves részét alkották a játékidőnek, de mára szinte teljesen kivesztek -…..
Asszem nincs mit hozzáfűzni... kisebb-nagyobb szenvedések árán, de csak kész lettem ezzel a videóval is. Hamarosan számíthattok még egy top10-es listára, addig is jó szórakozást ehhez! ..
Remélem most már tényleg vége a több mint egy éve tartó "Hol a Mortyr folytatása?" rinyálásnak :P Szóval ez elvileg a 3. rész, de miután az első kettőt indás költözéskor összevágtam, ez a második.  Napokban még lesznek Mortyros bejegyzések, mert fotóztam sok…..
John Fowler 2009.04.02 11:40:50