Regisztráció Blogot indítok
Adatok
horwy

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ómagyarország Előzetes 2010.01.12 11:45:00
Hogy a kedves olvasók ne higgyék azt, hogy végkép kihalt a blog, a gőzerővel készülő kattintgatós játékkönyvből adunk közre egy rövid részletet. A hamarosan felkerülő mű a régebben népszerű Kaland-Játék-Kockázat sorozatból ismert lapozgatós játékkönyvek netes…..
horwy 2010.01.21 09:44:04
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél:

sorry, csak marha lassan csinálom az újságot :)
 Pár hét múlva lesz egy éve annak, hogy be akartam fejezni ezt a blogot. Eredetileg csak anyaggyűjtési célból indítottam, hogy kicsit formálódjon a tervezett regényem háttere, s addigra, alig egy hónap alatt, ezt a célt el is érte a dolog. Ekkor jelentkeztek többen is…..
Mai posztunk megírásának édes terhét átadnánk kedves olvasóinknak: kíváncsiak lennénk arra, ki hogy került át, hogy talált rá erre a blogra, honnan, mikor, miért, mi volt az, ami miatt hosszabb-rövidebb ideig itt ragadt. De hogy ne legyen túl rövid a bejegyzés, levelezési…..
 Egy teljesen friss hír: vasárnap (07.19) délután négy órától Budapesten, a Nyugati térnél lévő Donna Lelle pizzázóban történelmi eseményekre kerül sor: - az omagyar.blog.hu szerzői első alkalommal találkoznak interneten kívüli valójukban, ami nagy élmény lesz…..
Történelem tankönyv a honi középiskolák II. osztálya számára (emancipációs területen és célra nem használható!) 5., változatlan kiadás Kr. u. 82. (Á. u. 362.)   Brennus támadása Kr. e. 279. április 21-én   I. Előzmények   A környező népek igen hamar…..
Ómagyarország Barbárok közt 2009.06.26 08:30:00
(Regényrészlet)A szolgálati lakásnak helyt adó régi blokkház elé érve sokáig álltam az Ignis előtt azzal a gondolattal játszva, hogy nyakamba veszem a várost és a környékét, hátha rábukkanok Annára. De fogcsikorgatva el kellett ismernem, hogy Csehinek igaza van. Anna magától…..
Lassan letelt a szabadság, mi pedig felcuccoltunk, hogy elinduljunk a Gyepüre. Elbúcsúztunk a lányoktól, és megigértük, hogy vigyázunk magunkra meg egymásra. Az eligazításkor mondták nekünk, hogy  két-három hetente elszabadulhatunk majd, de ezt annyira nem hittük. Az egész…..
Kicsit szabdaljuk a blogot, ezért időnként furcsa jelenségeket lehet majd tapasztalni az éjszaka folyamán. Az okozott esztétikai károkért előre is elnézést kérünk. Reméljük szebbek leszünk, ha nem, akkor legalább megújultunk. :)Addig is két kis hír:Elindult a Goldenblog 2009…..
horwy 2009.06.04 14:11:43
@szs.:
nincsmit :)

rátegyem a szövegeket?
horwy 2009.06.05 12:11:51
@monu:

a kép jó lett. paszol ide nagyon.

nem a világ sorsa múlana az esztelgálásodon(unkon). kényszer miatt kellene, mivel nincs erőforrás szakemberre. (gondolom itt a blognál erről lehet szó). bár én személy szerint kipróbálnám magam a fémmegmunkálás terén. még a végén csinálnék kanyarfúrót :D
Ómagyarország Velebelezős műsor 2009.06.02 09:00:00
(A hová lett T1gris-visszatekintő postsorozat első része)   Nem szokásom adósa maradni senkinek, úgyhogy írok egy részletes beszámolót az elmúlt időszakról. Chips, esetleg kávé-cigi van elég a gép mellé bekészítve? Merthogy hosszú lesz. Valahol ott váltunk el, hogy volt…..
horwy 2009.06.02 09:40:36
Ómagyarország Lassie hazatér 2009.05.29 08:15:00
Április 21. A második nagy nap.   A nagy nap hajnala az öreg Conner szebb napokat is látott kunyhójában ért. A többiek persze a hosszúházban akartak tudni, de hajthatatlan voltam. Egy ideig ez a kis szellemfalu és ez a kunyhó volt az otthon fogalmához legközelebb álló hely.…..
Ómagyarország Belevelezős műsor 2009.05.25 20:15:44
Az Ómagyar Rádió Egyes programjának felhívásai Kérjük a helyi védelmi bizottságokat a bevett módokon közhírré tenni! Felhívás fiatalok számára A hamarosan induló "MSN Mentes Övezet" című ifjúsági program szerkesztői és műsorvezetője várja minden olyan fiatal…..
Természetesen nem most derült ki, de most került ki hivatalos oldalra is a dolog, így a blogon is örömmel bejelenthetjük, hogy 2009. július 25-én, a Salgótarjáni magyar SF találkozó egyik programpontja mi leszünk. A dolog érdekessége, hogy nem csak az esetleges olvasók…..
Ómagyarország Se apám, se anyám 2009.04.05 21:01:33
Fingom sincs, milyen nap van. De most nem is érdekel.   Érdekes és meglehetősen bonyolult kérdés: kik, mik vagyunk mi egyáltalán emberek? Miben különbözünk annyira a világ többi részétől? Anno, szabad perceimben nekem is sikerült egy egész elfogadható magyarázatot…..
Drága Olvasóink! Nagy lépést igyekszünk tenni a Web i.e.2.0 felé, amikor bejelentjük következő interaktív szolgáltatásunkat! Mint észrevettétek, az Olvasókkal való interakció eddig is kiemelten fontos volt számunkra, hiszen sok esetben alakítottuk a történetet – vagy…..