Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MNB

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Subba Records: Ribi Rebi 2009.04.16 07:57:00
Sosem gondoltátok volna, de lassan minden hétre jut egy csillag szupersztár, termékeny terület a magyar! Sejtéseink szerint valahogyan lekeveredhetett egy '96-os Lil Kim kazetta Egom-ba, és ez Rebeccából kihozta az állatot. Elreppelése szerint tizenhárom éves (a WiW kussol az…..
Subba Anyaméhbe itta magát 2009.04.15 09:19:00
Húsvéti maradék, amennyiben láttatok - láttok még ilyen fiatalembereket az utca kövén, esetleg a családban - küldjétek be nekünk. Érdekes, hogy mennyire rákészültek a lehetséges hányásra. A pózokat tanítani lehetne. Virágágyás melletti stabilembrió, és pürébiztos…..
Az igazán vicces dolgok akkor teremtődnek meg, amikor egy bolond elme szabadkezet kap egy adott területen. Nézzük a biztonsági előírások bemutatására egy japán amatőr horrorfilm rendezője mit tud adni a témában. ..
Subba Populär 2009.04.08 11:27:00
A kérdést fel kellene tennünk, de nem látjuk értelmét. Na azért adjuk meg a tiszeteletet, és a sikerélményt: Emlékeztek még a Populär-ra? Mi is csak hiúságból, ha nem ismernénk, nem lehetnénk tovább büszkék magunkra. Ebből a formációból nőtte ki magát a mai Neo.…..
Mivel pár poszttal előttünk egy eléggé szép kis vita alakult ki, ami ugyanúgy megtalálható volt minden metállal kapcsolatos posztban most arra gondoltunk, csináljunk egy feedback találkozót a két tábornak, ahol katolikus black metálosok, és nem katolikus black metálosok, katolikus…..
Az alábbi levél landolt a postaládánkban, biztos ez a retek szél fújja ki az értelmet az emberekből. Bár egy picit halványít a történeten, hogy hölgy az írója, a felvázolt történet sokkal viccesebb lenne ha férfiszerelemről lenne szó benne. Mit tegyen szegény levélíró…..
A Naplóból Viasat3-hoz átpimaszkodó Papp Gergő lett ezen a héten a SzuperPumánk. A műsoráról tényleg csak azért nem írunk, mert már el vett tőlünk öt percet, amit sosem kapunk vissza. Mindenesetre hormonzavaros tinédzserre sminkelve borzasztóan kellemetlen látvány volt.…..