Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Warbeast[HU]

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ma egy tanfolyam reális ára 130-150 ezer forint. Aki 50-60 ezerért hirdeti az oktatást, biztosan trükközik, ennyiből még a költségeket sem lehet kigazdálkodni. Vélemények az azonos című írásunkról...
Warbeast[HU] 2010.04.07 11:06:24
Az oktatómmal nagyon sokat beszélgettem ezekről a dolgokról két-három éve. Sok olyan is felmerült, amire lehet nem is lettem volna kíváncsi. Ha már egyszer sikerült rendbeszedni az autós oktatást, és korrekt lesz a rendszer, akkor onnantól be kellene vezetni, hogy a hozzá nem értők soha ne kapjanak jogosítványt. De minimum 2 év eltiltás járjon, mondjuk annak aki másodjára nem tud megbirkózni a vizsgával. Továbbá azt is nézzétek meg, hogy aki vidéken csinálja a jogsit, olyan kisvárosokban, ahol a legnehezebb forgalmi szituáció egy körforgalom, és semmi villamos vagy busz...na az olyanok szokták mondogatni, hogy "úristen, hát ő Budapestre sose megy fel, mert fél ott vezetni, inkább nagy ívben elkerüli a várost." Na az ilyennek minek jogsi? Vizsgázzon mindenki Budapesten. Mennyivel jobb lenne, így egy csomó mazsolát is ki lehet szűrni. Manapság már néha én is félek a forgalomban, olyan hülye meg béna emberek vannak, hogy csuda. Nem véletlenül. Van egy haverom, kresszen 5ször, rutinon 3szor, forgalomban pedig 4szer bukott. Annyi plusz manit hagyott ott, hogy végül megkapta a jogosítványát. He? A másik haveromnak meg 7 éve van jogosítványa, de ahogy átvette a papírt, azóta kocsiban sem ült. Mi lesz ha véletlen kocsiba száll?
Drága a jogsi? Legyen rá támogatás, azoknak, akik tényleg jól vezetnek. A többi meg perkáljon csak, és szenvedjen meg, vezettessék sokat, hogy szokja, idővel mindenki eljut egy biztonságos szintre...
Warbeast[HU] 2010.04.07 11:19:22
@Dr. Robin Masters: Az, forduljunk az Eclipse Zrt-hez, 345 milliárdért már el is készítik a szoftvert :P
Warbeast[HU] 2010.04.07 13:12:46
@kohlenbrenner: Példák, példák. Egyediek, és szörnyűek. Nem kell általánosítani.
Belsőség Friss! 2010.03.03 12:07:00
Felhívtam az imént Bendét, amolyan helyzetjelentés-jelleggel. Tőmondatokban kommunikáltunk, mivel meglehetősen instabil a térerő, ezért a mobilnet-kapcsolat is szakadozik, de küldtek pár fotót, amik Csikós posztjához lesznek berakva hamarosan. Karesz vezet, Csik posztot ír, három fok van, kellemes…..
  Mogyoródon laksz? Több mint tízéves az autód? Hirdesd meg, de gyorsan, cudar világ jön neked. Vélemények azonos című írásunkról...
Warbeast[HU] 2010.02.17 11:03:23
@somlói galuska: Telekocsizom mindig. A halál f@száról járunk be, megosztott költségen. Így harmadannyi, időben és pénzben, mintha tömegközlekednénk. Rakpartig azért nem bonyolult eljutni, ott hétköznap pihen a kocsi, majd pénteken vissza. Ezért nem vagyok hajlandó még kifizetni mondjuk egy autópályamatrica árát (amit egyébként sosem veszünk igénybe, hogy itt is egy kis pénzt spóroljunk), hogy bemehessek, és benn tarthassam a kocsimat a városban.
Amennyiért itthon utozom 200kmt MÁVon vagy VOLÁNon, annyi pénzért mondjuk Angliában luxusvonat meg luxusbusz visz körbe a szigetországon, kultúrált környezetben, késések meg gecizés nélkül.
Amit az állam rámkölt, azt be is vasalja keményen, többszörösen, észrevétlenül, vagy éppen folyamatosan.
Egy egyetemistának minden lehetőséget meg kell ragadnia hogy pénzt facsarjon elő, akárkiből, akármiből, bármit áron. Különben éhen döglik, utcára kerül, és kirúgják a tanintézményből. Aki nem így tesz, annak apu-anyu elintézi.