Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lehet egy krémessel több?

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a film 1994-ben készült Soros Györgyről. A mai 2017-es Magyarországon úgy gondoltam meg kell osztanom ezt a filmet. A sok hazugság és rágalom, amelyet a politikai hatalom összehord Róla tette szükségessé, hogy bemutassuk az igazi Soros Györgyöt. A világosan gondolkodó és beszélő magyart, aki…..
Lehet egy krémessel több? 2017.07.23 16:29:41
@Komodoi23: Most akkor legyen Vajna a soros. Ő mi?
Most akkor mindkettő bűnöző vagy egyik sem?
Vagy esetleg az 'érvelésed' kevésbé kifinomult...
A Vernee Apollo Lite meglehetősen jó marketinget kapott, és bizony szüksége is volt rá, mert nagyon új gyártóról van szó. A jó marketing persze mit sem ér, ha a reklámozott termék egy hulladékszarfos. Nos, a Vernee esetében ilyesmiről szó sincs. Tökéletes telefon nem létezik, de a Vernee azért sok…..
Orbán Viktor minden forradalmi lózungja ellenére sem mert nekimenni a mindenkori magyar kormányt fogva tartó, egyre csak hízó inaktív népességnek. A Fidesz, akárcsak szocialista elődjei, az aktívakat sarcolja és az inaktívak kegyeit keresi. A Véleményvezér évértékelése.…..
Lehet egy krémessel több? 2011.01.05 11:27:58
@Kiszámoló: Betű szerint egyetértek az általad leírtakkal.

Tényleg: ez a „mostani miniszterelnök” minden egyes megnyilvánulásával csak egy valamire törekszik: bevonulni a Történelembe (Hogyan festhetnék a legjobban a Magyar Történelemben? – pózpróba a tükör előtt). A többi kamu. Egy szerencsejátékos improvizációja. A sleppje mind zombi. Ugyanúgy beszélnek és gesztikulálnak, mint ő... Már csak egy egységes (védjegy szerű) üdvözlési forma hiányzik (khm, khm) és helyben vagyunk (hagyva)...

De már ott van a történelemben évek óta... Úgy gondolom, brutálisan gázos „celeb rank”-et fog kapni az utókor részéről. Már, ha EU kompatibilis vagy szalonképes „nyugati” politizálást veszünk alapul. Amennyiben viszont nem ebbe az irányba tartunk, az a jövőre nézve több lesz, mint izgalmas...

Ezt az Obama srácot (generated by media) is nagy üdvrivalgással fogadták, most meg fogja a fejét mindenki. És még messze nincs vége...

A tisztább kép kedvéért: létezik olyan, hogy baloldali politika, politizálás. Ez egy szalonképes politikai alternatíva a világ számos részén.

És nem egyenlő a kommunizmussal.

Ezt a bélyeget csak itthon (illetve keleten) lehet rásütni sok paranioás ember rettegtetésére. Összemosva a valóban felvállalhatatlan múltat a jelennel.

De ha a Narancs Nagyker tovább folytatja így, meglesz a saját dicstelen múltja, amely elég síkos pályát biztosít majd a süllyesztőbe.
Az ígéret szép szó, és ugye a szó elszáll... Egy nem is olyan régi írásos emlék 2010 áprilisából: A Fidesz megőrzi a nyugdíjak értékét és megvédi a nyugdíjpénztárakat. Nem magyaráznánk túl, de itt határozottan többes számról van szó, nem az Egy és Oszthatatlan és…..
Lehet egy krémessel több? 2010.11.26 10:04:58
Valahogy az az érzésem, hogy ezenközben a kapitány és tisztjei – akiknek nagyon is úgy tűnik, fogalma sincs arról, merre is sodródik ez a szakadt bárka; megy a tutti improvizálás, ötletbörze benn a kabinban – röhög a markában a sok nyavalygó, prüszkölő méltatlankodó senkin, kinn a fedélzeten (2/3-ad leitatva :). Valahogy az az érzésem, perverz módon élvezik a „tehetetlen” nyüszítést. (Kapitány ilyenkor mindig kussol. A szájai beszélnek csupán)...és addig mennek el, ameddig csak tudnak. Olyanok, mint – gyakori jelenség – az iskolákban a gyengébbeket terrorizáló „nagylegények”: elkezdik befenyíteni a szótlan, ellenállást kifejteni nem képes (nem akaró) társaikat, egyre inkább felbátorodva, hogy „Megy ez, öcsém! Király vagyok! Ide a nyakláncodat, meg az órádat, te sz.házi!!” Egészen addig, míg valaki(k)nek elege lesz belőlük és csúnyán revansot nem vesz(nek) rajtuk, azaz csúnyán beveri(k) a képüket. Gyakran csak bátorság kérdése volna...
Messze-messze nem kenyerem az erőszak, csak hasonlat képpen írtam mindezt. Elég a kéztördelő nyüszítésből,mert senkit nem hat meg. Várom a súllyal és tekintéllyel bíró értelmes közéleti szereplőket, vezéregyéniségeket, akiket még nem itattak le, és a tenni akaró legénységet: határozott, kitartó, törvényes a (még létező) demokrácia által nyújotta lehetőségekkel szembe menni, ellenállást tanúsítani, megálljt „parancsolni” ennek az egésznek. Nem akarom elhinni, hogy csak a déligyümölcs-kereskedők színpadain vannak feszíteni, pózolni kész kirakatemberek, közéleti személyiségek. Vagy szégyen balosnak lenni (ez egyáltalán nem egyenlő a komcsival - bár sztem sokan ezt eleve nem fogják fel...)?? Ha igen, és nem lesz tisztességes, értelmes összefogás, akkor csak a jóég tudja, hova vetődik ez a bárka - ilyen kormányzás mellett. Mer' aztán nem sokat ér ám a partról (külföldről, Brüsszelből, stb.) való kurjongatás, bekiabálás. A bárka józan legénysége lesz szíves tenni valamit...
És nem feltétlenül kell ám bambán, vállvonogatással végignézni ezt. Ez nem egy mozi, ebbe bele lehet szólni, változtatni lehet rajta. És még egyszer mondom, nem primitív erőszakkal!! Nem a honfoglalás korában élünk már, hanem a XXI. században - már aki érti, mire utalok épp.
...Nnna ez kicsit mesekönyvesre sikeredett. De csak a (nagy) gyerekek kedvéért ;-)
Kezd kissé kínossá válni, hogy a hazai ún. műveltségi vetélkedőkben, vagy legalábbis azokban, melyekben olyan kérdéseket tesznek fel, amik túlmutatnak mondjuk a "hogy hívják a szétszilikonozott ajkú playmate kutyáját?" kérdéskörön, egyre több bakit követnek el a…..
Lehet egy krémessel több? 2009.11.26 17:38:31
w Amilyen az adjonisten 2009.07.05 18:45:00
Amikor Orbán Viktort eddig ismertté vált legőszintébb pillanatában arról kérdezték, hogyan oldaná meg a Gárda-problémát, ismertette programját – lám, van neki! –, amelynek két meghatározó eleme a pofon és a hazazavarás. Orbán ezt ráadásul Horthy Miklóstól…..