Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Snowglobe

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nívó Ki futtatja a KDNP-t? 2012.09.18 14:51:36
Kicsit bulvárosan hangozhat a cím, de tényleg nincs ötletem arra, hogy vajon mit keres ez a pártocska a magyar parlamentben. Eleve, ez a párt szinte nem is létezik: rendszeresen a Fidesz viszi be őket az országgyűlésbe, ha egyedül kellene indulnia, gyorsan a történelem…..
hogyvolt Suits - 1x01 - Pilot 2012.07.20 09:00:00
Egy sorozat öltönyben született ügyvédekről, akik sosem hátrálnak meg, ha lehetőségük adódik egy kis verbális faszméregetésre. A történet a jogi procedúrák – laikusok számára hihetetlenül unalmas - nyögvenyelős mivoltát szerencsére teljességgel mellőzi. Ezzel szemben…..
Snowglobe 2012.07.20 20:03:19
Nyuszy története remek válasz azokra a kommentekre, amikor azt szokás feszegetni, hogy aki autóban ülve pofátlan, befurakszik, az hogyhogy nem teszi ezt meg mondjuk boltban, sorbanállás közben. Nos, van, aki még az autók elé is bepofátlankodik gyalogosan, mert neki sürgős dolga van.…..
A reklámokban rendszeresen kihasználjuk, hogy az embernek rövid az agya, vagyis konkrétan nem emlékszik régi dolgokra. Pontosabban ez így nem igaz: emlékezni emlékszik, csak máshogy.Ahogy a mondás tartja: az idő megszépíti az emlékeket! És igen, ez így van, valójában. Igaz, a…..