Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gizu

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok mindenkinek!Nevem Csiga. Csupasz Csiga. Legalábbis reményeim szerint hamarosan ezen a néven köszönthet a közönség. Huszonéves lány vagyok, aki súlyos problémákkal küzd: természetes szőrzettel van megáldva, s ezt nem szívelheti a modern társadalom. Mint minden lány, én…..
gizu 2010.06.23 11:11:46
szaisztok! a házipatikára feltettem a tapasztalataimat, mert annak idején minden fórumot végigböngésztem és segített. Ott olvastam csupaszcsiga sóhajtozását :-), hogy minden csak reklám. Van benne igazság, de én is fontos infónak találtam, hogy hol jó vagy hol jár akár káros következményekkel is egy kezelés. De szívesen megosztom minden reklám nélkül a történetemet.

tehát igazi dús feket haj, szőr mindenhol, úhgyhogy sok évtizedes szokásos koncentrálás a szőrtelenítésre, minden módszerrel. A lézerestől nagyon ódzkodtam, egyrészt, mert marha drága, másrészt mert sok problémát írtatok a fórumokon (sebhely, hatástalan, stb). Szóval kerestem Pécsen egy jó dokit, 5 alkalommal voltam,és minden megváltozott. Bajusz, áll, hónalj, köldök alattra szántam rá magam, volt próba, aztán 5 kezelés. Most gyakorlatilag ezeken a helyeken nincs szőr. Én állítólag nagyon jó alany vagyok, fekete haj, elég világos bőr, erős szőrzet. A legelső után látványos eredmény! Sokan írták, hogy százezreik vannak már benne , de alig van eredmény. Lehet, hogy ezt mindjárt az elején el kell dönteni, ha nem megy, nem kell folytatni a kezelést.Gondolom én. Nálam ez fel sem merült.

Még egy tanács-lelkileg fel kell készülni: nekem irtóra fájt, persze kibírható, de nagyon-nagyon rossz addig a pár percig.

szóval tényleg van megoldás -ha alkalmas rá éppen az ember- állítólag nem örökös, évente kell egyszer ismételni. Egyelőre a nekem legzavaróbb területeket (mindig szemelőtt) próbáltam ki, nekem minden várakozást felül múlt az eredmény, lehet, hogy a többibe is belevágok, de a legjobb, hogy már ezektől megnyugodtam,újra rúzsozok, kilóg a farmerből a hasam és élvezem. Jó nyarat mindenkinek, üdv L
Tizenkét napja, amikor Magyarország még csak egy kvázi reménytelen helyzetben lévő, a teljes összeomlás előtt álló, viszont még nem kormányválságban vergődő szenvedő kis országocska volt, már írtunk egyszer a szocialista kongresszusra készült videókról. Azóta ugye…..