Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ángyika

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Akinek nem inge 2009.04.15 06:30:00
Habemus. Bajnai Gordon miniszterelnök. És máris milyen nagy rá a kabát. Mint száraz kóró, úgy zörög a szószéken. Semmi szenvedély, semmi spiritualitás. Nem így képzeljük a miniszterelnököt. A kormányzó legyen operahős, aki boltozatos mellkasát nekidülleszti az…..
w Dakota rodeó 2009.03.31 06:00:00
Tudja-e Bajnai Gordon, milyen állatot nyergeltek fel neki? Ha tudja, miért ül fel rá? Miben reménykedik? Ha nem tudja, mi lesz az ország szekerével, amit ez az állat vontat? Bajnai Gordon jó képességű technokrata, egészen nagyméretű költségvetéseket is átlátott, összerakott és…..
ángyika 2009.04.01 18:33:10
@malacka69 megélhetési dolgozó: magyarország még nem tart ott, hogy megérett a tandíjrendszerre.......igen, igen megszakad a szívem...Itt a kisváros nagy egyetemén hétfőtől péntekig tele vannak a parkolók a kollégiumok előtt,válogatott szegény gyerekek, hogy haza tudjanak menni hétvégére....
De vegyük csak a fiamat--osztálytársait...meg jó lenne megnézni a statisztikát,hány évig is jár az átlag egyetemre???? vannak előnyök: diákbérlet-kedvezmények-külföldi félévecskék-közben jól fizető gyakornoki állás stb.-de gyöngyélet--Te is fizeted! Benne vagyok hihetsz nekem---de a legdurvább a lányomnál pl. (bár minden tiszteletem az Ővék!) egy vak 30 feletti pasi nappali tagozaton a kertészetin! és még tovább,tovább mesélhetném órákig, de minek ---de a tandíj mellett vagyok!!!
ángyika 2009.04.02 09:12:32
@malacka69 megélhetési dolgozó: Épp akartam lehetőleg minnél rövidebben még jó kis példákat felhozni---de megelőzött Kóbor Andrea: Három diploma állami finanszirozásból című cikkével a mai Népszabiból.....