Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reman

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Utoljára tavaly jelentettem be előre egy csillagot, ez persze mindig csak tippelés, nem több, de a lényeg: minősége is gasztronómiai értékei alapján a Salt egyértelműen érdemes a csillagra.[Igyekszem nem üres kijelentéseket tenni: a megalapozottság érdekében végigettem eddig több száz csillagot.]..
A szocialista Magyarország mindennapjait - eddig még nem látott, eredeti színes fotókkal bemutató - sorozatunk folytatódik az MTI fotósainak munkáiból. Ma az 1966-os és az 1967-es év van soron. 1966. augusztus 29. A Vigadó tér a Pesti Vigadó frissen felújított homlokzatú épületével. MTI Fotó:…..
Reman 2018.10.04 15:20:27
@szeme közé, laposan!:
Így van, pontosan! Ezt a fajta billiárdot a kocsmákban Rex-nek hívták a felnőttek!
Minden újabb Lego Star Wars szett bejelentése után beindul a gyűjtőknél a bólogatás vagy éppen a fejcsóválás természetes reakciója. Általában a Lego elég jól el szokta találni, hogy miből lehet sok pénzt csinálni, ám vannak olyan szettek, amelyekre évek óta hiába várnak a rajongók. A mai cikkemben…..
A hét meglepetése volt ez a szmogriadó. De engem nem érintett, mármint autó tekintetében, nem tüdőszempontból. Legalábbis azt hittem. Kedd reggel aztán mégis ránéztem a két forgalmira, és hopp, azt látom, hogy autóm 4-es besorolású. Nem használhatom. (Nem tudom mire jók ezek a kódolt adatok, V.9.-es…..
Xbox vagy PlayStation? PlayStation vagy Xbox? Nehéz kérdés. Talán nem is létezik rá válasz. A helyes kérdés úgy festene, hogy melyik a jobb NEKEM? Nagyjából az iPhone és a Galaxy vagy a Windows és a MacOS viták között helyezkedik el ez a nagy ellenségeskedést kiváltó kérdés. Nem is igazán dönteni…..
Tegnap éjszaka érkezett a hír: Meghalt Carlo Pedersoli, alias Bud Spencer. Bevallom, egy fél percig azon tűnődtem, ki az a farok, aki már megint ezzel a hülyeséggel eteti a népet. Az öreg halálhírét az elmúlt öt évben négyszer lebegtették be, a legdurvább három éve volt, amikor KÉT teljes napig…..
Valami van, de nem az igazi    Arkagyij Rajkin jutott eszembe a tegnapi meccsen. Sok mindent megtudtunk a mérkőzés alatt arról, 1. hogy a sajtó hogyan generálja tökéletesen feleslegesen a feszültséget,  2. hogy Zidane rotál-e vagy sem, 3. hogy mely játékosok érinthetetlenek és melyek nem. Csak…..
Itt a hét közepe, ünneplejük zombiirtással! A Dawn of the Sniper 2 pontosan ugyan arra épít mint az első rész: meterlöészként próbáljuk óvni a túlélőket az érkező zombiktól. Aki pörgős akcióra vágyik, az ne indítsa el, de aki szereti a nyugalmas és megfontolt vadászatot,…..
Aperitif Az igazi cognac 2015.08.09 08:34:14
Ebben a minisorozatban néhány a nagyközönség számára kevésbé ismert, de általunk igen nagyra tartott cognac márkát szeretnénk bemutatni. Első írásunkban az alapokat nézzük át. A cognac előállítási módja több mint 300 évre nyúlik vissza. Érződik is benne a több évszázados szokások komplexitása. A…..
  Nehéz ügy a hal. Imádom, bárhol bármikor, de valahogy nagyon nehezen tudom kezelni a kapcsolatunkat. Mindig csak néz és néz, és nem csinál semmit. De szeretem, ezért inkább sírva pikkelyezek és beszélek hozzá és nyugtatom, hogy mindjárt vége. Ennyit az érzelmekről, amúgy…..
A múlt heti teaser óta nem akar elapadni a neten a Star Wars-os kontent, és erre a vonatra én is szívesen felszállok, mert én is az első trilógián nőttem fel, a fényszablya sugárpallos fotonjatagán fénykard zvöööng hangja bennem is szép emlékeket ébreszt. Úgyis régen volt…..
A nyúlon túl Mz: 0325 2015.03.25 19:19:00
a hölgyek a tovább után találhatóak ..
Top 15 OlaszAország 15 legszebb - népszerű - városa    Napjaink egyik nagy divatja a toplisták készítése. Listázunk mindent és mindenkit, sorrendeket állítunk fel és rangsorolunk értelmes és kevésbé mérhető dolgokat. Egy gyors google keresés és a következő…..
Lepcsánkparty Szent Jakab kagyló 2013.12.21 00:05:00
Ismeritek a Szent Jakab kagylót? Aki kóstolta, mind szereti. Ő a kagylók királynője: teljesen különbözik a többitől rugalmasan tömör állaga és zamatos - édeskés íze miatt. A természet egyik csodája a fésűskagyló héja is, dekoratív művészeti motívum. A Szent Jakab kagyló Francia- és Spanyolországban…..
A távközlési konszernek vezetői leginkább vagy saját magas fizetésük miatt kerülnek a gazdasági hírekbe, vagy ahogy mostanában, amikor az általuk vezetett cég jó vagy rossz negyedéves eredményeit kell magyarázniuk. Pedig sokat elárulhatna korunk vállalati kultúrájáról, ha…..
Dicsőség minden hősnek, vagánynak, asszonynak, és suhancnak aki 1956 októberében mert megmozdulni, mert fegyvert fogni, és azt mondani: elég! Hiába verték le a forradalmat, valójában az elesettek halála , a meghurcoltak szenvedései elültették azokat a magokat amik kihajtván végül…..
no emisszió A Peugeot alkonya 2012.10.10 06:59:57
Sajnálatos és tanulságos, ahogy a szemünk előtt megy - vagy inkább teszik - tönkre az európai ipartörténet egyik nagyszerű, ráadásul több mint három évszázados múltra visszatekintő családi vállalatát, a Peugeot-t. Sajnálatos, mert a Peugeot mindig az innováció és az…..
 Párizs egy lélegzetelállítóan gyönyörű város egy átlagos napon is, de karácsonykor ünnepi ruhát ölt a város és a hangulat végképp elvarázsolja az embereket.  Az idén A PRINTEMPS karácsonyi meglepetése az arra járók csodálatára, hogy 11 kirakatban járja…..