Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qwert012

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt hét végén tűnt fel – mikor a Bizottság elnöke levelet írt dán kollégájának a tervezett dán schengeni szigorítások miatt – hogy José Manuel Barroso hivatalos aláírása hmmm… meglehetősen…..
Lassan - a “brit tudósok” mintájára - az Index  “brit bulvárlapok” címmel is rovatot indíthatna: hírekből biztosan nem szenvednének hiányt. Főleg most, mivel Európa-nap tiszteletére a szigetországi sajtótermékek “elitje” a szokásosnál is…..
2011. május 1-jén nem csak a munkát és édesanyáinkat ünnepeljük, de Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának hetedik évfordulóját is. A csatlakozás óta eltelt hetedik év vége egyúttal a Magyarország és további hét 2004-ben csatlakozott tagország (Csehország,…..
Nyolcéves megbizatása lejártával idén januárban távozott kaliforniai kormányzói posztjáról Arnold Schwarzenegger. Akkoriban arról lehetett hallani, hogy a “Governator” a mozivászonra szeretne visszatérni, azonban egy minap felröppent hír szerint lehet, hogy továbbra is a…..
qwert012 2011.04.22 12:06:32
Ismét sikerült leporolni azt az örökzöld témát, hogy az Európai Unió eurómilliókat költ propagandára, saját maga fényezésére. Hiába, a nyár már csak ilyen, az eurokraták nyaralnak, az uborkák újra görbülhetnek, kell valami hír... Az uniós kommunikációt kiveséző svéd…..
Az EP tegnapi, alakuló ülésén nagy többséggel megválasztotta új elnökét, Jerzy Buzek néppárti képviselő személyében.A dolog nem okozott túl nagy meglepetést, hiszen a júniusi európai parlamenti választásokon a Néppárt szerepelt a legjobban, innentől kezdve biztos volt, hogy…..
Na, milyen választások lesznek Magyarországon? A címet olvasva egyértelmű lenne a felelet, de inkább elmesélem egy ismerősöm EU-s előadásán az általános iskolás hetedik osztályosok válaszát erre a kérdésre, akik – bizonyítva, hogy a tizenhárom évesek is képben vannak a…..