Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pép

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajtóközlemény Zörög a haraszt 2009.03.31 12:50:00
Kezdődik? A „Reményeink szerint...” soha nem jelent jót. Véleményük mai cikkünkről. SAJTÓKÖZLEMÉNY A CSIKI-BEGE CÉGCSOPORT AUTÓS CÉGEINEK CSŐDVÉDELMÉRŐL A Csiki-Bege Cégcsoport autós cégei (Csiki-Bege Kereskedelmi Kft., Csiki-Bege Autoplaza Kereskedelmi Kft.,…..
pép 2009.04.01 17:01:57
Veszélyes dolog vállalkozásunkhoz saját nevünket adni. Főleg akkor, ha vállalkozásunk olyan nagy lesz, hogy egyedül már nem látjuk át és nem tudunk minden pontján ott lenni. Én sosem dolgoztam a Plázában, de ismerőseim igen. Olyanok, akik ma is ott dolgoznak. Épp eleget meséltek azokról a léhűtőkről, akiknek büdös volt a munka és folyton csak azon járt az agyuk az első munkanapjuktól kezdve, hogy hogyan károsítsák meg a főnököt. Én azt gondolom, hogy Csiki-Bege Lajos, akit van szerencsém személyesen ismerni, két hibát követett el. Az egyik, hogy az üzletben jóhiszemű volt, a másik, hogy mindezt Magyarországon tette. Nem vette figyelembe, hogy ebből a népből már régen kiveszett az a virtus és tenniakarás, amiről ő, székely emberként azt gondolta, hogy létezik. Birka, rosszindulatú és irigy nép lett belőle, aki akkor lesz igazán aktív, amikor valakit, aki különb akar lenni a többieknél sárba kell tiporni és vissza kell tartani, nehogy véletlenül sikeresebb legyen, mint a szürke átlag. Biztos vagyok benne, hogy az itt nyilatkozó kárörvendők többségének is az a legnagyobb hibája, hogy nem jött be neki az élet, vagy túl lusta volt hozzá, hogy valamit az asztalra tegyen.
Én mindenkinek azt kívánom, hogy képes legyen magába nézni és jól gondolja át, mi motiválja abban, hogy förtelmes rágalmakkal illessen egy embert, akit nem is ismer.

Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. Így előfordulhat, hogy Csiki-Bege Úr pár ügyfele úgy érzi nem voltak vele szemben korrektek. Ilyen események sajnos szinte minden vállalkozásnál elkerülhetetlenek. Bármennyire igyekszik valaki. De egy kérdést szeretnék feltenni a végére. Ha itt tényleg a lenyúlásról lenne szó, akkor miért nem várták meg, hogy valaki felszámolási eljárást indítson? Miért állna ki valaki ország világ elé bejelenteni, hogy gondok vannak, de próbáljuk megoldani? Magyarként nem ártana végre összefogni egy kicsit és azokkal foglalkozni, akiknek éppen az a célja, hogy magyarságunk ne létezzen.
Sok sikert kívánok minden ilyen törekvéshez!