Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Emree

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NagyTeve törzsolvasónk javaslatára az Altertöriblog legfrissebb posztját ajánljuk figyelmetekbe. A tervezett sorozat első része honfoglaló őseink nyugati kalandozásainak körülményeibe, harcmodorába enged bepillantást, továbbá szövetségeseiről és ellenségeiről is ad egy kis…..
Akik mindenről tudtak Pekingtől Párizsig   Nem is oly rég, egy nagyon kedves ismerőssel kortyolgattam egy pohár isteni bort a Bazilika környékén lévő felkapott vendéglátó-ipari egységben – nevét hagyjuk, ennyi reklám elég – amikor is feltette nekem a kérdést, hogy…..
Sándor barátunk, rendszeres olvasónk és szs. nicken kommentelőnk elhatározta, hogy kissé felélénkíti a klasszikus történeti elemeket az ókori Görögországból. Szerzőnk szerényen azt írja, hogy mostanában egy projekt miatt foglalkozik kicsit a Kr.e. 4-3. század (had)történelmi…..
Sokat gondolkodtam, hogy benyomjunk-e egy ilyen posztot, de aztán egyhangúlag megszavaztam, hogy igen, helye van a lemilblogon egy olyan bejegyzésnek, ahová kommentként az olvasók egy-egy (esetleg több), lehetőleg ne túl hosszú katonasztorit írhatnak, amelyek főszereplője a kommentelő…..
Emree 2009.04.16 13:56:24
@tiboru:

Bocs a hüe kérdésért te meik nemzet hadseregében szolgáltál?
Folytatjuk az amerikai rangerektől szóló írásunk második részével, amelyben a koreai háború utáni időszakkal foglalkozunk, kitérve pár olyan konkrét háborúra is, amelyből az erdőkerülőkből lett különlegesek derekasan kivették a részüket...
Önmagam és a lemilblog többi szerkesztője nevében (akikkel előzetesen nem egyeztettem ugyan, ezért máris elnézést kérek tőlük, hogy ezt teszem) egy kis önkritikát kell gyakorolnom. Az utóbbi időben meglehetősen elhanyagoltuk ugyanis a harcászat és a hadászat teoretikusait és…..