Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dokngp

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A ’80-as évek elején érkezett Magyarországra a hamburger, a ’80-as évek nyugati világának egyik első hírnöke. A Körútön a kapualjakban egyre-másra nyíltak a butikok, tricottage-ok, míg a járda úttest felőli részén a hamburgeres, hot-dog-os pavilonok. Az első…..
Obituary - Napalm Death - Dismember, 1992. június 29., Budapest, Petőfi Csarnok A floridai death metal egyik alapzenekara, az Obituary már 1990 szeptemberében megfordult Pécsen, a Nevkóban (a Morgoth és a Demolition Hammer társaságában), de sajnos én csak október végén hallottam…..
A magyar válogatott újra és újra tudja fokozni: a norvégok elleni második mérkőzést úgy nyertük 3 góllal, végső soron simán, hogy az ellenfél csak az első három percben tűnt jobbnak. Két nap alatt kétszer vertük meg a legutóbbi A csoportos világbajnokság nyolcadik…..
Veszélybe került Marek Malik örökös első helye a minden idők legszemtelenebb büntetője versenyben. Svédország Svájccal játszott vb-felkészülési mérkőzést kedden, amely a rendes játékidőben 3-3-ra végződött. A csata büntetőkkel dőlt el, arról, hogy az eseménysor…..