Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vevő1

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajtóközlemény Zörög a haraszt 2009.03.31 12:50:00
Kezdődik? A „Reményeink szerint...” soha nem jelent jót. Véleményük mai cikkünkről. SAJTÓKÖZLEMÉNY A CSIKI-BEGE CÉGCSOPORT AUTÓS CÉGEINEK CSŐDVÉDELMÉRŐL A Csiki-Bege Cégcsoport autós cégei (Csiki-Bege Kereskedelmi Kft., Csiki-Bege Autoplaza Kereskedelmi Kft.,…..
vevő1 2009.04.01 14:37:00
Ez az ember csak magyar szeretne lenni de nem tud.Ebből fakad az a rettenetes szerplési vágya ami jellemzi Őt.
Valamikor néhány éve én is a csapatát erősítettem,sajnos már akkor is komoly problémák voltak a cége működésével,már akkor is össze vissza kellett hazudoznia az alkalmazottainak az ügyfeleiknek mert ott a Plazaban időre , a pénztelenség miatt nem tudtak autót átadni szinte senkinek.A Plaza már két éve nem is az övé mert egy Bank elvette azt tőle mivel nem tudta az épületre felvett hitelt fizetni.
A tulajdonosban az a gusztustalan,hogy most a válságra próbálj ráfogni az egészet.Már évekkel ezelőtt is kérkedett a mindenféle névtelen pénzért vett elismerésével ,hát most bebizonyította ,hogy mennyit ér Ő is és a sok üres dumája.Azok a volt kollegák akik most dicsérik, sajnos a sok seggnyalásuk ,(amit itt is folytatnak) révén részben okozóik is a mostani csődnek,mert azzal hogy állandóan csak nyaliztak és elismerőleg szóltak a tuladonos nyilvánvalóan rossz döntéseiről akaratlanul is elősegítették a BUKÁST. Sajnos annál a cégnél azonban csak az érvényesülhetett aki mélyebben tudott nyalni.Aki az igazat meg merte mondani egy egy döntésről az rövid úton távozhatott.
A Plaza bekerülhetne egyébként a Legek könyvébe is mert annyi vezető és Főnök sehol sem jut egy dolgozóra a világon mint náluk."meg kell csinálni azt amit Lajos csinált a semmiből" aranyos hozzászólás csak látható ,hogy CSŐDÖT csinált a semmiből hangsúlyozom nem most már régen csak ügyesen időzített.Én inkább ezt nem csinálnám utána.
Egyébként LAJOS van annyira rafinált ,hogy nem üres kézzel távozik , hisz a lakóparkja révén milliárdokat tudott ellopni.Hát ilyen a nagy Magyar valóság.Messziről jött ember tud csak igazán nagyon lopni.Igazából a becsapott vevőket tudom csak sajnálni 8gondolom vannak néhányan ) akiknek a pénze most úszik .
vevő1 2009.07.03 17:38:58
Sziasztok remélem még olvassa valaki ezt a néhány magasztaló hozzászólást Lajos KIRÁLYUNKRÓL!

A tények jelenleg a Csiki-Bege cégekről:Az importőrök,Fiat,Mitsubishi ,Subaru stb.mind elvették a márkaképviseleti jogot a Nagy Lajos király cégeitől.Minden mehetett volna a régi kerékvágásban csak a magánvagyonával kellett volna jelképesen jeleznie a bankoknak,hogy valóban becsületesen akarja működtetni a cégét.Ám a sunyi góbé ezt nem vállalta fel.
A dolgozók május óta gyakorlatilag nem csinálnak semmit,mert nincs mit árulniuk,illetve a szervízes alkalmazottak sem kapnak alkatrészt a javításokhoz,így az ügyfeleket jobb híjján elküldik.Az értékesítőknek nincs mit árulniuk,mert a Bankok tartozások felyében gyakorlatilag minden autót elszállítottak a Plaza területéről.A szalonokban egy két használt autó áll csak bent.VALAMIÉRT MÉGSEM JELENTETT CSŐDŐT LAJOS ,A KÍVÁNCSIAK NE MENJENEK SEHOVÁ ,MINDJÁRT IROM MIÉRT.
A dolgozók közt júniusban volt olyan aki csak 13.000 Ft fizetést kapott.
AZ egész reorganizáció,és megállapodás amiről papolt fűnek fának hazugság volt Lajos részéről,csak az időt akarta húzni,hogy a Plaza ingóságait ki tudja rámolni.Azt nyilatkozta,megállapodott a bankokkal,elküld 30 embert stb...Ehelyett nem állapodott meg senkivel,nem küldött el senkit.Az embereinek nyíltan azt tanácsolja menjenek Táppénzre mert a Tb fizet,vagy írjanak alá olyan közös megeggyezéses papírt amiben az szerepel,hogy a bérüket már felvették.EZT HAaNGFELVÉTELEKKEL IS BIZONYÍTANI TUDOM .Felmondani valamiért senkinek sem hajlandó,gondolom majd azt fogja nyilatkozni,hoyg az utolsó pillanatig védte az alkalmazottak érdekét.Akik május óta elmentek senkinek nem adta ki az utolsó havi bérét.EZ AZ EMBER EGY UTOLSÓ GUSZTUSTALAN FÉREG!SAJNOS JÓ A MARKETINGJE ÉS A SAJTÓ eddig hitt NEKI. MOST A CSIKI BEREKKEL AKARJA MÉG EMBEREk sokaságát ÁTVERNI NE DŐLJÖN BE SENKI NEKI NE VEGYEN OTT LAKÁST SENKI MERT AZ ÉPÍTKEZÉSÉT IS 4,7 MILLIÁRD HITEL TERHELI.Ma a motoros részleg készletét költöztetik el valahová.
A mai napig hülyíti az ott dolgozókat,senkinek sem mondja el az igazságot a cége valós helyzetéről.

Már a legnagyobb talpnyalói is elhagyták.pl egy tüskés virágról elnevezett ÜZLETÁGVEZETŐ úr(autószerelő a szakmája egy felkapaszkodott pökhendi értékesítő srác egyébként,jelenleg is csak közönséges értékesítőként tudott elhelyezkedni ) akinek a legfőbb érdeme az volt,hogy minden nőnemű lényt igyekezett megdugni az épületben és az épületen kívül,
vagy V. György aki a titkos pénzügyi tranzakcióit(pénzmosást ) végezte még a bukfenc előtt stb.Már csak azok a szerencsétlen "vezetői" vannak ott akik sehová semmilyen munkakörbe nem kellenek senkinek :titkárságvezető,logisztikai vezető ,egy morcona főpénztáros aki a fekete kaszát kezelte ,vezetőt vezető vezető mert ezekből volt aztán bőven stb...
Remélem rövidesen hallunk még róla sok jót pl.hogy végleg eltünt magyarországról.