Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dajana

58 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kikerült tegnap egy poszt egy ingatlanirodáról, amiből azóta eltüntettünk naiv ügyfél egyre aggodalmasabb kérésének eleget téve a cég nevét:Legytek szívesek a tegnap hozzátok elküldött ingatlan csalásról szóló blogomat (most "Óvakodj a jóságos ingatlanostól!"…..
A szótár szerint a 100 % mellé írt "smaku owocow" felirat valami olyasmi lehet, hogy "finom gyümölcslé", de hát az ember ritkán vásárol lengyel-magyar szótárral a Auchanban. Ildikó is joggal feltételezte, hogy a % a gyümölcskoncentrációra utal, holott a doboz…..
Dajana 2010.06.08 16:16:28
@Abszorpciós diverzifikáció: Honnan tudod, hogy a gyerekek nincsenek raszoktatva a vizre? Irta a posztolo, hogy a szulinapi bulira vette nekik. Miert ne ihatnanak idonkent gyumolcslet, esetleg kolat? Evente nehany alkalommal igazan belefer.
Naiv ügyfél szerint a természetes szelekció hiánya miatt egy meg nem nevezett kanadai bankba napokig kellett többször visszajárnia, hogy végre ne Haitire, hanem Magyarországra utalják az anyjának a pénzt: Megtörtént velem, hogy a XXI. században külföldről szerettem volna pénzt…..
Dajana 2010.06.08 15:46:02
@Animacs: en Lloydsrol szerettem volna online utalni magyar bankszamlara, de nem lehetett, be kellett mennem szemelyesen a bankba.
Dia naplója The perfect smoothie 2010.06.06 21:00:00
Már több mint 1 éve kísérletezgetem smoothie-kkal, kipróbáltam mindenféle létező gyümölcsöt különféle párosításban (jótanács: kiwit ne tegyünk semmibe), és most végre megtaláltam a tökéletes variációt! Aki valami nagyon finomra vágyik, nyugodtan próbálja ki:fél…..
Dia naplója Szobakerékpár 2010.06.05 18:00:00
Te! Igen, te! Látom, hogy már a cím elolvasásakor kaján vigyor terült szét a képeden! Na majd júliusban négyszemközt megtárgyaljuk... :D :D :DDe egyébként tényleg igaz. Vettem egy szobakerékpárt, de nem gagyit, hanem York-ot, annak elég jó minőségű cuccai vannak. Már két…..
Dia naplója Idézet 2010.05.27 23:30:00
Láttam ma Facebook-on egy idézetet, ami nagyon tetszett:Ne hagyd, hogy valaki a mindeneddé váljon, mert ha őt elveszíted, nem marad semmid.Hm. Elgondolkodtató. Mindenesetre már túl késő!! :)..
Miután jeleztem az Amazon felé, hogy elégedetlen vagyok a cipővel és küldjenek újat, néhány nap múlva meg is érkezett a cserecipő. Átnéztem, minden jónak tűnt, ám megint volt egy kis bibi. Ezúttal kb. két számmal nagyobbat küldtek! Annyira mérges voltam, hogy legszívesebben…..
Nagyon fel vagyok háborodva!Vettem egy tündéri kis Rocket Dog cipellőt az Amazonról, íme:           Nagyon gyorsan, 2 nap alatt meg is érkezett. Egyetlen "apró" gond van csak vele (no comment, hétfőn küldöm is vissza…..
Régóta vágytam egy beanbagre (babzsák?), amikor még Lucy-ékkel laktam, akkor is mindig elcsórtam Lee-ét, annyira imádtam. Lehet gyűrni, gyurmászni, fetrengeni rajta, nagyon kényelmes. Elhatároztam, hogy veszek egyet. Hosszas böngészés után találtam egy nagyon jó eladót, de úgy…..
Dia naplója Az új szerelmem 2010.05.15 21:00:00
Már egy ideje szerettem volna új mp3 playert, mert az előző már több mint 1 éves volt. Egyik este Drágám azzal állított haza, hogy az egyik munkatársa megvenné az én kis Creative Zen Stone-omat. Nekem több se kellett, pár perc után le is ütöttem eBay-en egy tündéri kis Creative…..
Dia naplója Super size me! 2010.05.12 23:00:00
Igen, tudom, ez egy viszonylag régi film (2004-es), én mégis csak most néztem meg.Nem fűznék hozzá sokat. Nagyon érdekes volt, megdöbbentő tényekkel és eredményekkel.SOHA TÖBBÉ NEM MEGYEK MCDONALD'SBA! Mikor kijöttem Angliába, nagyon rászoktam (Lucynek nem tartozott…..
Dia naplója Alkonyat. Csak úgy. 2010.05.11 22:00:00
Ezt a képet ma este csináltam napnyugtakor. Szép narancssárga árnyalatú volt az ég alja a szembeszomszéd háza felett. (A szobánkból fotóztam.)..
Elég csak egyetlen szót mondanom: gyanta.Minden nő rémálma. Magamnak is csináltam már jó párszor, több-kevesebb sikerrel, de ezúttal rábíztam a melót egy kozmetikusra. Találtam egy magyar lányt az isten háta mögött eldugva Harrow-ban, és bejelentkeztem hozzá egy teljes láb +…..
Dia naplója Választások 2010.05.07 13:00:00
Nagy-Britannia túl van a választásokon. "Hung parliament" született, amiről igazából fogalmam sincs, hogy mit jelent. Valami olyasmiről van szó, hogy a győztes párt (ezúttal David Cameron és a Tory-k) nem szerzett parlamenti többséget, és hogy erre több mint 30 éve nem…..
Dia naplója Elhagytam :( 2010.04.30 22:00:00
Voltam ma munka után hajat vágatni egy észak-londoni magyar szépségszalonban (van ott minden: fodrász, műkörmös, kozmetikus, stb.). A csajszi hamar lenyesett rólam kb. 15 centi hajat, majd utána úgy döntöttem, hogy beugrok a szoláriumukba is, ha már ott vagyok. Mikor végeztem,…..
Utáljuk Izlandot. Nem elég, hogy csődbe ment az Ice Save és az angolok által befektetett összes pénz elveszett, most még hamut is küldenek. Múlt csütörtök óta kettős érzelemmel viseltetek az események iránt: a pozitívum az, hogy az ég kristálytiszta, sehol egy repülő által…..
Dia naplója Fogyunk... 2010.04.06 12:00:00
Nem hiszem el, hogy mindig a kedvenc kollegaim mennek el! Hollie, Ahmad, Amir... Mindharman aprilisban hagyjak el a ceget. :( Nagyon fognak hianyozni, jo volt veluk dolgozni. Sosem felejtem el, hogy az elejtett felszavakbol mindig mekkora rohoges lett! Raadasul Ahmad kezdett el Di-nek hivni, amit…..
Április 3. Hosszú idő után ez az ELSŐ nap, amikor végre kabát nélkül mentem ki az utcára! (Rövidujjúról persze még ne álmodozzak, ahhoz várni kell még minimum másfél hónapot.) Körülbelül 1 hete csak esik az eső, villlámokkal tarkított viharok váltakoznak napsütéses…..
Dia naplója Suli 2010.03.23 23:45:00
Január végén kezdtem ezt a gyorstalpaló legal secretary tanfolyamot, már több, mint a felén túl vagyok! Csak 3 hét van hátra.Az eddigi 4 tesztem eredménye: 80%, 100%, 95%, 95%. Még van talán kettő vagy három. Összesen (átlagosan) minimum 80%-ot kell elérni, úgyhogy eddig…..
Dia naplója Chicago 2010.03.11 12:58:00
Újabb ingyenjegy, bár ezúttal nem én voltam a szerencsés, aki lecsapott rá. Egyik kedvenc kolléganőm Sylwia szerezte, de a férje nem akart elmenni, így hát megkérdezett engem, én persze rögtön igent mondtam. Már régóta meg akartam nézni a Chicagot, de nem volt kedvezményes…..
Dia naplója Olaszország 3. nap 2010.03.01 23:00:00
Reggel megint egy hatalmas zabálással indítottunk. :) Ezúttal csomagoltunk némi útravalót is néhány sütemény formájában. :)Összepakoltuk a cuccainkat, kijelentkeztünk, de a bőröndöt otthagytuk megőrzésre. Visszamentünk a toronyhoz, csináltunk néhány bolond képet, ahogy…..
Dia naplója Olaszország 2. nap 2010.02.28 23:00:00
Ezúttal vittünk füldugót, nehogy úgy járjunk, mint Brüsszelben, ahol mindkét éjjel hatalmas lagzi, dínom-dánom volt, nem lehetett tőlük aludni, hajnalig ment a mulatozás. Szerencsére itt végigaludtuk az éjszakát, reggel 8-kor egy ajtócsapódásra ébredtünk. Komótosan lementünk…..
Dia naplója Olaszország 1. nap 2010.02.27 23:00:00
Reggel 7-kor keltünk, ami nagyon nehezen ment, mert előző éjjel elég későn kerültünk ágyba a hülye (bőrönd)pakolás miatt. 8 óra előtt kimentünk az állomásra, és úgy döntöttünk, hogy nem veszünk jegyet, szombat reggel lévén biztos nem lesz ellenőr. Mekkorát tévedtünk!…..
Dia naplója Tanfolyam 2010.01.26 23:00:00
Tavaly novemberben befizettem egy 12 hetes legal secretary tanfolyamra. Ma volt az elso ora. 24-en voltunk, azt gondolom mondanom sem kell, hogy mindenki lany. :) Viszont kicsit kenyelmetlenul ereztem magam, mert en vagyok az egyetlen "kulfoldi". Pedig mielott raszantam magam a sulira,…..
Dia naplója Jol indul a het... 2010.01.25 22:00:00
Hetfo este melo utan indultam haza, es ezuttal kivetelesen London Bridge allomason akartam felszallni a vonatomra. Mar csak par perc kellett volna, mikor megszolalt egy bazi hangos veszjelzo es mondtak a hangosbemondoban, hogy veszhelyzet van, mindenki azonnal hagyja el az allomast. Ekkor…..