Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deszatnik

3 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Braunschweig FC Az Arany Oroszlán 2009.10.01 10:09:13
Bizony rájárt a rúd a budapesti oroszlánokra az elmúlt időben. A zsúfolt versenynaptár, a heti több meccs bizony alaposan kivett a fiúkból. Az elmúlt heti bajnokin kapott hatalmas zakó (6-3), valamint a Zászlónk Kupa megpróbáltatásai után jogosan féltették a csapatot a Hóbort…..
 Braunschweig FC – Doopla Noolla    2:4  Hát igen, egy olyan mérkőzés, amit máskor megnyerünk. Ez a máskor bármilyen időpontot jelenthet, kivéve a jelenlegi, tavaszi idényünket, amikor is egész egyszerűen nem úgy megy a játék, ahogy szeretnénk –…..
deszatnik 2009.06.23 16:30:28
@FairyHarry:
nem és igen,
az első félidőben a magyarok, a második félidőben az írek !
:-))))
Ja és aki tudja nézze meg youtube-on a meccs összefoglalóját,
így lehet megtalálni:
írország-magyarország 2-4
deszatnik 2009.06.23 13:30:19
@FairyHarry:
mert hülye focista vagy! slutty-slutty
Az a párhuzam, h a magyar játékosok az első félidőben fejben nem voltak ott, a második félidőben viszont igen, ezért sikerült fordítani!
Éljenek az "okos" futtballisták :-))
deszatnik 2009.06.23 13:48:54
@FairyHarry: persze, hogy nem, mert nem sikerült 100%-ban a mérkőzésre koncentrálnunk ! ó, ba....g menedzser! :-))))
A lényeg, h fejben ott vagy a meccsen, akkor nagyobb eséllyel sikerül győzni!!!
 Ó, azok a bizonyos kötelező győzelmek! Braunschweig FC – Dr. Zsámfy Botond        3:2 Futballberkekben előszeretettel emlegetik az úgynevezett kötelező győzelmeket. Amikor egy csapat olyan ellenféllel találkozik, amely1.…..
deszatnik 2009.06.23 13:31:59
@FairyHarry:
Én végig bíztam magunkban, végig jobbak voltak, és a végén egy kis szerencsével, de sikerült győzni!
      Nemzeti Sport, 2009-06-16  Slutty Slutty segéd-másodedző rövid nyilatkozata a csapat tavaszi idényről:  "Pocsék idénykezdés után a formába lendülő csapat számára - ha lehet ilyet mondani - a lehető legrosszabbkor jött az…..
deszatnik 2009.06.16 12:27:08
Braunschweig FC Dalok hát'ról 2009.05.06 00:34:00
Nos hétfőn ismét nagy feladat előtt állt drága csapatunk, hiszen a listavezetőt, név szerint a Hóbort Sportot fogadta, vagy látogatott el hozzá a mostanság bizony erőteljesen formáját kereső Braunschweig FC. Hej a régi szép idők hogy elmúltak, mikoron megerőltetés nélkül…..
ahogy anno Gézabá mondotta vala. A meccs előtt már voltak jelek, hogy valami új dolog van kilátásban. De akkor még nem tudtuk…nem is tudhattuk. A vezetőség már korán megérkezett ekkor jelezték is, hogy max. 2 cserével számoljunk. Mint kiderült a „max”on volt a…..
Huha. most látom hogy mi vagyunk az utolsók a csoportban. az egész a teljesítőképességhez köthető. természetesen. mert a csapat nem dohányzik eleget.mindenesetre a tavaszi legjobb meccsünkön vagyunk túl, ha jól emlékszem a legtöbbünk véleménye szerint. egyeseket meglephet, hogy…..
31éves lett a csapat jelenkori történetére legnagyobb hatással lévő elmélet (a továbbiakban CSJTLHLE) megalkotója, a gyilkos bal láb feltalálója, a zöldszívű szörnyeteg, Káresz. Mit is mondhatnánk? Ott volt a Csapat születésekor, nemző atya így ő is, végigküzdötte velünk…..
Nagy derbire készültünk, hiszen a tavaly őszi forduló zárómeccsén konkrétan megaláztuk őket, amit külön élvezetessé tett a tény, hogy ritka nagy parasztok voltak azon a meccsen, szegény Kareszt leköcsögözték, Misit le akarták fejelni, Lacinak a lábát akarták törni, velem…..
deszatnik 2009.04.03 16:30:02
@FairyHarry: te meg buzy vagy!
Biztos szereted Lipcseit! slutty-slutty