Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ivett4

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meg nem erősített hírek szerint a DVSzSz (Daloló Vasutasok Szabad Szakszervezete) javaslatára április 1-jétől Demjén Ferenc veszi át a MÁV Kommunikációs Igazgatóság vezetését.Köztudott tény, hogy Demjén Ferenc dalaiban a MÁV-ot, illetve a tömegközlekedést népszerűsíti.…..
ivett4 2009.04.16 19:30:46
@szilvi76: lenne egy pár dolog ha már annyi pénzt kasziroz be a prekopp és a dolgozokat is le huzza. komoly szinten.A kiskönyvesekröl nem is beszéltem.Cérna kesztyüvel elöször szemetelünk majd le töröljük a ülés karfát,ez az illetö mostanra már müszakvezetö,mikor ott jártam akkor tanult be.EZ biztos hogy nem lehetne müszak vezetö de még dolgozo sem.Ez csak egy a sok közül.

ivett4 2009.04.21 14:52:24
@szilvi76: : SZia szerintem régebben a takaritás szebb volt bár nem tudom,az előzőcég ki volt de legalább ki lehetett nézni az ablakból meg adták aszt az élményt,hogy ki lehessen nézni.SZerintem a módszerel van a gond,pl van a nagy moso,oda be lehetne jutatni a vonatokat és én nem a csarnokba kéne a takaritokat szaladgáltatni hanem mindent a nagymosoban el intézni és kivül belül lemosni és ugy vissza mehetne a csarnokba tisztán fel szálnának az utasok és kész.
Egyre több vonalon járnak Flirt vonatok, és sajnos a megrongált motorvonatból is egyre több van. Szerencsére a vonatok oldaláról könnyen eltávolíthatók a firkálások, így nagyon összefestett vonatot utas még nem igazán látott. Belülről kidekorált szerelvényt viszont annál…..