Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lucinka58

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Canadian Press interjút készített Szuper Leventével. A szlovákok elleni mérkőzésen nagyszerűen védő kapust több helyről keresték szombaton és vasárnap is. A mértékadó The Hockey News CP-információkra épülő cikkét magyarítottuk, amely címében arra utal, hogy a magyar…..
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..
Lucinka58 2009.04.25 04:03:11
@kaqxar: Bisztos tetszik neki a piros, feher es zold ;)

az olaszokat is o hoszta fel az A-ba asztan ugyan ezt meg tette a magyarokert is :D

Lucinka58 2009.04.25 04:06:28
@kaqxar: Bisztos tetszik neki a Piros-feher-zold ;)

Az Olazsokat is o hozta fel an A-ba most ugyan ezt meg tette a magyarokert is :D

A magyar jégkorong-válogatott újabb szenzációs győzelmet aratott vb-felkészülési mérkőzésén. A legyőzött szerepét ezúttal az olimpiai ezüstérmes, vb-elődöntős finn csapat vállalta. Szenzációs volt Szuper Levente, önfeláldozó a védelem, és támadásban is mutattunk…..
"Gratulálok, hogy a magyarok ott lehetnek az A csoportos világbajnokságon. Eddig nem sokat tudtam a magyar hokiról, az elmúlt években elért eredményekre azonban mindenki felfigyelt a sportágban" – jelentette ki Jari Kurri, a finn válogatott csapatvezetője a két…..