Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frappáns név

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Apró lépések már eddig is voltak, egyre többször szóltak bele a hazai értékesítésbe, szervizelésbe a cupertinóiak, a Világgazdaság szerint most azonban már saját régiós képviseleti irodát is nyit Budapesten az Apple. A hír azért is izgalmas, mert a cég tényleg csak a…..
Korábban a blogon is számtalan kommentben előkerült, hogy az Apple telefonja csak nekünk, kőkorszaki európaiaknak és amerikaiaknak lehet érdekes, de Ázsiában például bukásra lenne ítélve, mert a távol-keleti készülékek annyival izgalmasabbak, annyival fejlettebbek,…..
A nézettségi versenyben vezető RTL Klub nyárra egyelőre két sorozatot tárazott be, ami felkeltheti a sorozatfüggők érdeklődését, az első a Chuck, a második pedig a Dollhouse, amiről eddig úgy tudtuk, hogy a Sorozat+ adásán lesz látható a Life On Mars, a Mental és a Sons of…..
Az AXN hamarosan bemutatja a So You Think You Can Dance című amerikai táncos-reality-t, azt, aminek egy vadhajtása már nálunk is ment Megatánc címmel a TV2 jóvoltából. A műsort az American Idolt (is) jegyző Simon Fuller készíti, és célja, hogy felfedezzenek olyan táncos…..
Frappáns név 2009.05.04 16:09:45
Egy újabb történet arról, milyen Kafkát idéző helyzetbe lehet kerülni ellopott iratok miatt. A Zugügyvéd szerint a bankkal szemben mindenképpen érdemes ügyvéded fogadni a végrehajtás megszűntetése miatt.Tisztelt Zugügyvéd!A következő ügyben kérnék tanácsot Öntől. A…..