Regisztráció Blogot indítok
Adatok
takacspetike

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lakat levele szerint a Decathlon elég szabadon értelmezi az ár feltüntetése dolgot. A vásárlónak feltűnt, hogy a pénztárhoz érve 1700 forinttal megdrágult a kiválasztott nadrág, ezt azonnal szóvá is tette az eladónak, aki erre manuálisan átírta a pénztárgépbe bevitt árat.…..
takacspetike 2009.03.31 23:04:04
Gratulálok az "értelmeseknek"! Ahelyett, hogy utánajártak volna az igazságnak, rögtön rosszindulatúan véleményezik a Decathlont. Hát az igazság az, hogy a kedves cikketek és a kommenteitek miatt már nem dolgozik a Decathlon kedves csapatában ez a fiatal leányzó. Aki másról így fröcsög, az nézzen magába, mit is tenne akkor ha a cége megválna tőle ezen időkben. Ugye itt a gazdasági válság, és nehéz munkahelyet találni. Mindenki próbál foggal-körömmel ragaszkodni a még meglévő mh-hez, és senkinek sem hiányzik az, hogy egyik napról a másikra utcára kerüljön.
A Decathlonról pedig annyit, hogy szó sincs semminemű összeesküvésről a vásárló ellen, sőt a magyar kereskedelemben egyedülálló módon állnak a vásárlókhoz. Ezt megtapasztaltam és tudom. Bármikor is betérek oda, mindig kellemes élményben van részem. Persze az a két-három ember (akik már talán eleve idegesen térnek be) nagyobb hanggal bírnak, mint a több tizezer elégedett vásárló, akik nap mint nap a Decathlonban vásárolnak; ehhez csak gratulálni tudok!
Ami a blokkon szereplő "eladó döntése" feliratot illeti, annyit megtudtam, hogy az akció kezdetekor a gépben egyik pillanatról a másikra megváltozó árakat az áruházban lévő több tizezer terméken átcimkézni nem tudják egyetlen nap alatt. Ezt a műveletet napokig végzik, ezért is fordulhatott elő az, hogy még egy rossz ár szerepelt a futónadrág cimkéjén, amit a pénztáros először észre sem vett; igen ez hiba. Azonban ahogy a cikkben is szerepel a hölgy bocsánatot kért és átirta az árat szó nélkül. Mi kell még a bocsánatkérésen felül? Térdre kellett volna borulnia a szerencsétlennek???