Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. iPod

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik kedvenc filmemben, mikor a vizsgálati fogoly túszul ejti az őt vizsgáló pszichológust, azt kérdezi tőle, most, ebben a kiszolgáltatott helyzetben mondja meg pontosan, mit veszített el. Neki sem megy könnyen, de azért nagy sokára megszüli a helyes választ, ami sokaknak lehet…..
Dr. iPod 2009.12.07 00:03:24
Appleblog Utazó iPhone: Csernobil 2009.09.05 07:29:00
Nem találjátok ki, honnan küldött nekünk utazó iPhone-os képet Ádám és Tamás, ha letakarjátok a poszt címét. Pontosan: Csernobilból, pontosabban a csernobili atomerőműből. Az iPhone mellett látható egy Geiger-Müller-számláló, amin állítólag azt látjuk, hogy ott sem kell a…..
Hollywood rabszolgája kezdés 2009.01.13 22:24:00
Mivel úgyis naponta nézek filmet, gondoltam blogot is írhatnék róla. Miért ne.De nem csak hollywoodi filmeket nézek, mert nem vagyok enyire szűklátókörű, csak ezt a jelző rámragadt egy kedves barátom miatt.Lesznek régi, régebbi, és újabb, és még újabb filmek is. Ami…..
Remek felfedezést tettem az elmúlt napokban! A Mac Minis mizériából fakadóan (újra) szembesültem vele, hogy a Magyarországi (meg a külföldi) Apple viszonteladók drágák! Egyszerűen olyan összegekért vesztegetnek alkatrészeket, hogy nem hazai pénztárcának való. Erről persze nem…..