Regisztráció Blogot indítok
Adatok
r.á.g.

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karinthy Frigyesnek két nagyszabású és manifeszt háborúellenes műve született, a Krisztus és Barabás – Háború és béke alcímmel 1918-ban, és az 1917-es Így láttátok ti, a háborús irodalom paródiája. [...] A háború idején a közönség nem csak a harcokról akar hallani,…..
Mindenki által ismert az a történeti összefüggés, hogy a természettudomány az újkorban viszonylag rövid idő alatt látványos, nehezen vitatható eredményeket ért el szerte a világon. A felvilágosodásban gyökerező, s a romantikában továbbélő idealista emberkép és optimista…..
Molnár Ferenc és Vészi Margit a fronton – Beszélgetés az író és írónő unokájával, Sárközi Mátyással   "Tudósítóként szerzett élményei közül sok jellegénél fogva nem illett a propagandisztikus hadinaplóba. Ezeket a kis gyöngyszemeket azután később írta meg…..
A húsvéti csöndeskedés után beindult a Vatikán pedofil ügyeit firtató gépezet megint.Előbb a belgiumi Brugge püspöke, Roger Vangheluwe vitt be egy gyomrost azt anyaszentegyháznak levelével, amiben bevallotta:"Mielőtt püspök lettem és egy kis idővel azután is, szexuálisan…..
r.á.g. 2010.04.24 11:59:12
Róluk még egyszer sem láttam blogbejegyzést az index.hu-n:
ilyenazenpapom.com/customPages/ilyen-az-en-papom
A pedofília elítélendő bűncselekmény, de a Katolikus Egyházat fölösleges ezért állandóan mocskolni: kb. 1 milliárd 131 millió hívő van.
Mit is szoktak az emberek a legharsányabban elítélni?! Az általánosítást?
Szerintem minden problémát helyileg kell kezelni. De kezelni kell! Nem vágjuk le a lábunkat azért, mert a kislábujjunk begyulladt!
A tegnap kaptam Joós Tamástól egy e-mailt, hogy ne poénkodjak már ilyen elegánsan célratartott módon a nevével. Előszörre meg is lepődtem, tévedésre gyanakodtam, aztán megírtam ezt a bejegyzést itt alant és be kellett látnom, hogy igaza volt. Tényleg jó vagyok az ilyesmiben.…..