Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SnakeJake

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régebben úgy vártam a kedd reggelt, mint Frei Tamás az orosz álbérgyilkos vallomását, hiszen a 24-től már 9-re megkaptam a napi adrenalin-adagomat, a munka is könnyebben ment úgy, hogy ha előtte azt suttogta a fülembe Jack Bauer reszelős hangja, hogy "Tell me where the bomb…..
SnakeJake 2007.04.04 11:10:21
Én sem vagyok felhőtlenül elégedett a folyó évad nívójával, de talán tekintetbe kellene venni két dolgot.

Egyrészt, hogy még folyamatban van. Másrészt, hogy hatodik évadról beszélünk! Nehéz olyan ötlettel előállni, ami így vagy úgy még nem lett használva. Persze, mint mindenkinek, nekem is volna pár "újító" ötletem. Például elszakadni LA-től, vagy Jacket beépülten tevékenykedve látni, úgy hogy figyelni kelljen az álcája fenntartására stb.

A sorozat formátuma elvileg lehetővé teszi, hogy sok évadon keresztül élvezetes és lendületesen szőtt cselekményű filmélményben legyen részünk, és a magam részéről remélem, hogy így is lesz még 1-2 szezonon keresztül. Ehhez persze elkerülhetetlenek volnának az újítások és a legbántóbb hibák kiküszöbölése. A Szökést, bármennyire is kedvelem, nem lehetne ennyi ideig nyújtani (max még egy évad). A Hősöket pedig szerintem még addig sem. Már most rettenetesen kiszámítható.

De a 24-re visszatérve, nem sok ilyen típusú sori ér meg oly tisztes kort mint a legsikeresebb sitcomok, kórházas sorozatok vagy "kitudjamármelyikváros" "kitudjamilyenbűnöldözőszervének" helyszínelői.

Szóval az előttem szólóval egyetértve, az évad nekem is tetszik! Mert ha valakit elkapott a fíling nem vonalzóval, stopperórával és szótárral ül neki az epizódoknak. Nem kezdi el méricskélni, hogy az előző snittnél mintha nem ott állt volna az a pasas, vagy hogy a fenébe ért oda 15 perc alatt ekkora csúcsforgalomban, vagy hogy milyen köcsög ez a fordító.

Míg nem kell sok békát lenyelni, addig akár lehet élvezni is a sorozatot! És lehet eltérő az ingerküszöbünk, de én még nem érzem, hogy a készítők a bocsánatosnál többet erőszakoltak le a torkomon. Ha pedig valaki mégis így érzi kapcsoljon át. Vagy nosztalgiázzon. Van miről! De azért szerintem a jelen sem oly borús! :-)