Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macskamaci

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves György! Bizonyára ismeri véleményemet a francia lány eltűnésével majd megtalálásával kapcsolatban, hiszen e fórumon már többször kifejtettem azt.  Nagy tisztelője vagyok Önnek, mind az írói munkásságát (az Anna könyvet egyszerűen nem lehet letenni!), mind…..
macskamaci 2009.04.01 19:52:45
@Vikuci:

Remélem, hogy az elszántságod megmarad, a te véleményed, és Fairy véleménye nagyjából kezdetek óta egyezik az enyémmel, több helyen is elmondtam, hogyan látoma dolgokat, de óriási az ellenszél, az emberek angy része úgy hiszi, hogy öngyilkos lett. Persze nem csodálom, hiszen a alkoholista, felelőtlen lánynak lett beállítva a lakájmédia segítségével. (természetesen nem volt részeg, jól látható, hogy egyenesen és normálisan megy)
Én még hozzátenném: hogyan is látszódna valamiféle külsérelmi nyom, (ha pl belökték a Dunába, és elkábították)ha egyszer jól be volt öltözve, valamint több, mint 2 hónapig vízben volt szegény állítólag...valamint az, hogy roppant rövid idő alatt tette meg a Madách-tér és Roosevelt-tér közti időt, valamint az, hogy érdekes módon senki nem látta, na és persze magától befordult abba az öbölbe egy hajtűkanyar után...amely egy roppant elhagyatott részen van.
A képei alapján abszolút életigenló, kedves, aranyos nőnek látom, és az ismerősei mind cáfolják, hogy szuicid gondolatai lettek volna.
Én nem hiszem el, hogy Ophélie magától választotta volna a fulladásos halált, sokkal inkább elképzelhető nekem, hogy kocsiba csalták, elkábították és azon az elhagyatott helyen megaszabdultak tőle. Persze tévedhetek, de a gondolataim , már december vége felé, amikor először megláttam a neten, és amióta elolvastam az összes vele kapcsolatos cikket, mind azt súgják, hogy ez a lány nem magától hunyt el. Remélem nem írtam össze-vissza és nem csapongtak a gondolataim.
Remélem a megérzéseid segítenek a dolog tisztázásában, és hogy hamarosan többet megtudhatunk a részletekről, pl hol került be a vízbe, és tényleg van-e olyan utolsó felvétel stb...
Én nagyon sajnálom őt.