Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zaftos szatira

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon durva történet, ráadásul igaz: a Foxconn egyik kínai munkatársa valahogy elkavarta a a 16 iPhone 4G egyik prototípusát. A 25 éves Sun Danyong valószínűleg eleve megzavarodott az esettől, ám a helyzetet súlyosbítja, hogy a rossz hír jelentése után néhány…..
A kaliforniai útról meglehetősen sok élménnyel tértem haza, köztük néhány olyannal, amit idáig még nem meséltem el nektek. Most viszont, hogy Ádám valami vízparton mereszti a seggét, miközben én a kánikulában robotolok, úgy döntöttem, hogy megosztok veletek néhányat. Az…..
Zaftos szatira 2009.07.21 18:30:09
@Dworkyll: hat mint valami roman szupermarketbe annyrira lepukadt szar ez a szgedi valami,nem is muzeum
Pedig azt hittem, hogy ennek már vége. Hogy az én gyomromat semmivel sem lehet felkavarni. Kiskoromban minden évben elmentünk a szüleimmel egy hónapra nyaralni, többnyire valamelyik nyugat-európai ország volt az úti cél, például Sevilla, hogy igavonó állatokat kínozzak, ahogy az a…..
Zaftos szatira 2009.07.20 20:42:36
@nite_club: inspiral a faszt,eddig is voltak ilyen videok,iphonet meg azert vesznek mert mindeki arrol beszel,nem linkelek en neked semmit
És nemcsak ezért. Gregory McKenna pert indít a cupertinóiak ellen többek között azért is, mert nyomon követik minden lépését, fenyegető üzeneteket küldenek az iPodjára és belerejtették a herpesz szót Mike Jones "Still Tippin" című számába.McKenna szerint…..
Az időközben szociológussá avanzsált utazónk szakdolgozatát közöljük, aminek a címe: A fej felé emelt kéz jelentése az emberiség történelmében. Mivel magát a munkát sms-ekben (és egy mms-ben) küldte be, nem sikerült túl hosszúra a munka, és eléggé szét is lett tördelve…..
Lesújtó eredménnyel zárult az Apple auditja azokban a kínai gyárakban, ahol a szerződéses partnerek a cupertinóiak termékeit állítják elő. 83 gyárat vizsgált meg az Apple, kiderült, hogy a felében nem fizették ki a túlórákat, 23 üzemben pedig sokszor a minimálbér alatti…..
Van ugye ez az óriási adatközpont, amit az Apple húz majd fel Észak-Karolinában, és amiről eddig nem nagyon tudtuk, mire lesz jó. Ötletek persze voltak, de most már hivatalosnak tűnik, hogy az egymilliárdos óriás az iTunes-t és az App Store-t szolgálja majd ki. Eddig főleg külsős…..
Zaftos szatira 2009.07.17 00:15:31
Ezt a terhelést nem lehet bírni, valamikor muszáj durrannia. Áprilisban még nagy szám volt az egymilliárd letöltés az Apple online boltjában, most meg már már másfél milliárdnál tartunk. Vagyis kilenc hónap eredményének felét sikerült összehozni három hónap alatt.65 ezer…..
Kiderült, hogy az Nvidia Quadro FX 4800-as és a GeForce GTX 285-ös nem fog együttműködni a Mac OS X rövidesen érkező 10.5.8-as verziójával, így a gyártó azt kéri a felhasználóktól, hogy azonnal frissítség a meghajtóprogramot. Méghozzá az update előtt, utána ugyanis már…..
Zaftos szatira 2009.07.14 21:29:50
@archangel: az te vagy,na szia
A blogra érkezett korábban egy komment, amiben a fehér iPhone 3GS-ről állította valaki, hogy nem veszik - talán az elszíneződéses buli miatt. Utánanéztem, a Gizmodo szerint viszont a napokban nagyon megcsappant a 16 gigabájtos iPhone-készlet az Egyesült Államokban. Azóta valamelyest…..
Úgy látszik, ez egy ilyen nap: előbb a MacBook Pro merevlemezéről derült ki, hogy hajlamos a meghibásodásra, most meg az első generációs iPod nanókat rendelte vissza Dél-Koreában az Apple az akkumulátorproblémák miatt. A helyi kormány gyakorolt nyomást a vállalatra, mert gyakran…..
A 9to5Mac számolt be arról, hogy a Software Update-ben felbukkant a Snow Leopard Developer Peeview legújabb verziója, amitől az új operációs rendszer bétája stabilabb és biztonságosabb lesz, ráadásul a kompatibilitási problémák is megoldódnak. A 10A402-es verzió 1,31 gigabájtos,…..
Valahogy mindig kiderül, hogy a több inkább kevesebb. Legalábbis az Apple-nél: aki az erősebb, gyorsabb konfigurációt választja, főleg valamelyik termék első generációjánál, az szívni fog. Most épp a merevlemezek kerültek terítékre: akik a 7200-as fordulatszámú, 500…..
Zaftos szatira 2009.07.10 11:29:05
@trixilw: meg ugye regen nem volt midnen szobakonyhas lakasba bekotve a net hogy minden 12eves az applet fikazza ha arrol irnak valahol hogy egy usernak rossz a vinyo,a regi apple gepkeben sem voltak markabuziknak valao alkatreszek,
Mindannyian hallottuk már, hogy a Google saját operációs rendszert készít Chrome OS néven, amit elsősorban netbookokba szánnak, legalábbis az első körben. Az ügynek azonban vannak olyan aspektusai, ami a Menlo Park-i cég és a cupertinóiak viszonyára is hatással lesz.Egyes elemzők…..
Már csaknem elfelejtettük a laptop hunters videókat, amikben mindenféle amerikaiak mennek be boltokba számítógépet venni, hogy a végén többnyire egy béna konfiggal jöjjenek ki, amit kifizet a Microsoft. Na de most itt az újabb epizód, ami szerencsésebben sikerült mint az eddigiek:…..
Zaftos szatira 2009.07.09 18:26:37
@xstranger: pl valaki fotozik es 400 kepet kell ertekelheto formaba hozni,hogy megvegyek tole.arra ott az aperture,
valaki filemzik,ott a final cut,valaki kiadvanyt keszit,valaki dgitalizal,erre sokkal jobb es emgbizhatobb a mac,de ha valaki cad cam et csinal.a halozat kezeles sokkal egyszerubb es fejletebb mint a pc nel
Tudjuk mindannyian, hogy a legnagyobb processzorgyártó gpu-i főleg csak arra jók, hogy hangosan vinnyogva, a földön fetrengve röhögjünk rajtuk: a MacBookomban például GMA 950-es van, ami mindössze annyit tud, hogy a képet valahogy eljutatja a processzortól a kijelzőig. Az X3100-asok…..
Zaftos szatira 2009.07.08 21:10:37
@Attila1234: nem erdekel,sem az adoba sem a te hulyeseged.
akinek olyan kartyara van szuksege az ugyis emgveszi,teljesen mas amit irsz!
arrol van szo hogy valaki vesz egy mac et,TUDJA mi van benne,fel ev mulva meg sirni kezd hogy mennyire szar a vga.es soha nem lesz izmos vga a jatekbuziknak az olcso mac ben
Ünnepli magát az Apple, miért is ne tenné, hiszen egy év alatt egy birodalmat hozott létre. Az AppStore 56 ezer alkalmazást kínál (és igen, ezek közül egyesek pornóval foglalkoznak), ebből válogatták ki a legkeresettebbeket - persze országonként ezúttal is mást látunk.Én az…..
Az Appleinsider szerint jóval többet vesznek az új, 13,3 colos MacBook Próból, mint amire az Apple korábban számított. Az online bolt a megrendelés után ugyanis hét-tíz munkanapos várakozási idővel fenyeget, a Piper Jaffray elemzője, Gene Munster szerint ilyen hosszan még egyetlen…..
Doug Freedman, az AmTech elemzője szerint kicsit sem jó, hogy a gyártók ultrakönnyű, ultravékony laptopokat próbálnak eladni műanyag házzal. A Cneten olvasható, hogy a fickó beszélt az OEM és ODM gyártókkal, mivel tapasztalatai szerint az első modellek ezekből a csodákból…..
Szétszedték, meg minden, de a jelek szerint az iSuppli mégsem talált meg minden alkatrészt az Apple laptopjában:..
Zaftos szatira 2009.06.25 20:35:09
Az iSuppli szerint a 16 gigabájtos új modell anyagára alig magasabb, mint egy éve a 8 gigabájtosé volt, az Apple-nek körülbelül öt dolcsival kerülnek többe az alkatrészek, összeszereléssel együtt. A vállalat azt matekozta ki, hogy az alapanyagok 172,46 dollárba, a gyártás 6,5…..
Felpörögtek az események a vezérrel kapcsolatban: az elmúlt hónapok néma csöndje után először azt tudhattuk meg, hogy még júniusban visszatér az Apple-höz, majd kiderült, hogy egy májátültetés miatt nem hallottunk mostanában róla, most meg az az állítás, hogy már a…..
Ugye milyen szép cím? Nekem is tetszik. Az van, hogy az iPhone 3GS debütálás sem sikerül valami fényesre. Talán az Apple sem számított a kígyózó sorokra egy ilyen upgrade után, de tény, hogy sokan 48 órát is vártak, amíg végre aktiválni tudták az új telefonjukat az…..
Pedig eddig úgy volt, de Index anyánk ránk szólt, hogy nem lehet, csak az újságban jelenhet meg a cikk. Sorry folks, majd ott keressétek.Egyébként már volt a kezemben a mobil, öt perce jöttem ki az üzletből, a nagy büdös semmi közepén van a bolt, mégis hosszú sorok álltak…..
Appleblog A bázison 2009.06.19 14:18:00
Na, hát kicsit sem volt hiányérzetetek? Mi az, amit feltétlenül meg kell látogatnia az Appleblog egyik szerzőjének, ha Silicon Valley-ben jár, de még nem volt róla szó egyetlen postban sem? Naná, az Infinite Loop! Az Apple főhadiszállása félúton van a semmi és a semmi között,…..
Zaftos szatira 2009.06.19 16:48:39