Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rufusz

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egyértelmű... :D..
rufusz 2009.12.04 13:38:52
rufusz 2009.12.04 13:41:31
  Új, amerikai autókat árultam a rendszerváltás utáni zűrös világban. Érdekes volt… Vélemények az azonos című írásunkról...
rufusz 2009.10.16 11:14:06
Nagyon jó cikk volt :) Sokat kacagtam rajta. Hozzátenném, hogy a 90-es évek elején gyerátott amerikai fos autók közül volt szerencsém 3 hónapig használni egy Dodge America-t :) Azt sem tudom hány köbcentis (de vmi 4 hengeres kicsi és gyenge motor van benne, biztos ez vmi olcsó sporlós autónak készülhetett), de az egy akkora sz@r volt, hogy az 1310 Daciat nem adnám érte. Részletekbe most nem megyek bele de minden igaz rá, mint ami a Topaz-ra : kicsi beltér, ergonómia 0, futómű mint egy kiscsónak, ergo 0. A váltóról nem sokat említettél, de ezzel előzni művészet volt. Jó, persze, tudom, Amerikában nem előznek, de akkor fogalmazzak úgy hogy a másik sávon levő autó mellett elhaladni. Ja, légkondi persze meg volt halva rajta, 2 gomb volt a műszerfalon, a hátsó szélvédő fűtőgombjai (külön-külön : ON és OFF). Ja és mindez Floridában :)
Igaz, nincs benne semmi humor, de elég jól nyomja a srác. Talán nekem ez tetszik a legjobban. ..
Végre valami kellemesen szórakoztató, szóljon annak aki az elmúlt hetet egy internet elérés nélküli kő alatt töltötte! Az úriember további munkásságát is érdemes ezen a klikken. ..
rufusz 2008.11.28 11:20:16
comment:com Nagyot kapott a Tv2 2008.10.08 19:11:00
Megdöbbentő vereséget szenvedett tegnap a Tv2 az RTL Klubtól. Nem az a különös, hogy főműsoridőben a Fókusz és a Barátok közt is a tévé előtt ülők 39 százalékát kötötte le, amíg a Hal a tortán közönségaránya csak 29,6 százalékos volt. (Bár azért ez is szokatlan,…..
rufusz 2008.10.09 08:36:34
Huhhh baszki, ez a Senorita Szöszi ez szánalom, mikor először láttam, elgondolkotam hogy pornó lesz ebből? Egy szőke (cickós) liba mittomén hány spanyollal összezárva egy miniatűr szobában...aztán rájöttem, hogy nincs ilyen szerencsém...
A celeb vagyok, erre szavakat sem találok... Már nekifutásból : CELEB, mi a
t@k@m az a celeb? Ennyire kell majmolni az angolt? Nagyon ratyi szerintem, adhattak volna bármilyen nevet neki, talán megpróbálkoztam volna megnézni legalább egy részt belőle, de így....ááááááhhhh.... És ha a nevén túltettük magunkat rajta, akkor kérdem kicsodák azok az emberek ??? Ezek magyarország hírességei? Ezek az emberek képviselik a kulturális-, ok legyen szórakoztató média- elitjét? Ezek? Ha nem bújod a story magazint, meg story tv-t, szerintem a szereplők felét nem ismered.
És igen, minden este discoveryt, meg NGC-t, meg Viasat Explorer-t nézek, ismeretterjesztő műsorokat (soxor csak háttérzajnak elalvás előtt), de úgy érzem, hogy bármely pillanatban amikor ezeket nézem a tv2,retek klub gagyi műsorai helyett, vmit tanulok, vmivel okosabb leszek.
Kettős Mérce Ki kell menni 2008.06.29 13:03:00
 Július 5-én, Budapesten megrendezik a Pride-ot, a büszkeség menetét. Ez a felvonulás csak egy része egy fesztiválnak, ahol a homoszexualitással kapcsolatos gondokat, problémákat, lehetőségeket beszélnek meg értelmiségiek, és érintettek. Csütörtökön újra eldobtak egy…..
ÁSÉS Brigád Kúrás taktikák 2008.05.08 21:46:00
Szúrás közben más nőre gondolás, esetleg fél szemmel tévénézés, finganikellés, emiatt odafigyelni nemtudás, nemsokára seggizzadás, "nekem csak akkor jó, ha neked is jó!" mondás, hirtelen túl korán elmenni érzés --> ronda öregasszonyokra gondolás (elmenés…..
Micsoda karakter! Szuperpumánk életében valószínűleg minden este egyforma. Minden este egyformán fogyatékosra issza magát. Az alkohol egy csodálatos ital! Sok olyan feladatot képes az ember megoldani vele amit amúgy lehetetlennek tart. Például beténferegni egy…..
rufusz 2008.05.14 07:41:55
rufusz 2008.05.14 07:40:43
Ómolnár Miklós irodájába egy szép nap beállított Kiszel Tünde azzal, hogy a következő héten ő mindenképpen a Story címlapján akar lenni. Ómolnár elkezdte magyarázni, hogy már hetekkel előre le van minden zsírozva és valami szenzáció kell, hogy a címlapon változás…..
rufusz 2007.05.14 14:58:49
Egyszer volt, hol nem volt, mindenesetre nem is olyan régen a HIT gyülekezete rendelt egy műsort az Operettszínháztól. Paradicsomi jelenetet kértek, kígyóval, táncosokkal, és egyetlen apró kikötéssel: buzik ne legyenek a szereplők között...
Soha nem értettem azokat az embereket, akik elmennek a világ tulsó felére, kipengetnek egy halom pénzt, szétoltatják magukat ezer oltással, aztán hazatérnek azzal az asterixi megállapítással, hogy "Dilisek ezek a rómaiak." Ezek a vietnámiak bogarakat esznek, meg pálinkába…..
Régebben úgy vártam a kedd reggelt, mint Frei Tamás az orosz álbérgyilkos vallomását, hiszen a 24-től már 9-re megkaptam a napi adrenalin-adagomat, a munka is könnyebben ment úgy, hogy ha előtte azt suttogta a fülembe Jack Bauer reszelős hangja, hogy "Tell me where the bomb…..
rufusz 2007.04.04 09:44:37
A 6. évadot már úgy nézem végig, hogy sokszor kacagok, mert tudom hogy Jack Bauer halhatatlan. És ez olyan nyugalommal tölt el, hogy a legizgalmasabb jeleneteket is legnagyobb lazasággal nézem. Amugy ismeritek : www.bauercount.com :)) És miért is nevezitek az évadokat napoknak??? Ezek nem egymást követő napok (1,2,3,stb), ok hogy mindegyik évad egy napon történik, de ha igy mondod : 1.nap, 2.nap, 6.napon, stb akkor úgy hangzik mintha egymásután következő napokról lenne szó.
peace.