Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bicur

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Autófília Lapos troli 2009.10.29 09:30:00
Piros is, elektromos is, akkor troli lesz az. Darti lőtte nekünk munka közben. Köszönjük. Tél van. Azaz még nem, de majdnem. Az év elején, tavasszal cégünk egyik megrendelőjének kérésére a saját telephelyén kellett dolgoznunk. Ritkán teszünk ilyet, de a helyszín sajátossága…..
bicur 2009.10.29 16:31:52
Helló Mindenkinek,

Nekem volt szerencsém vezetni egyet Londonban. Szeretem volna, hogy a Totalcar-on is olvashassunk egy cikket róla, de sajnos mire Bende Úrék kiértek Sebastian kilépett.
Szóval röviden a "tesztelésemről":
Azt mondta, h 100.000 mérföldig jó az akku szett, ami kb. (jelenlegi áron) 9000 angol font lenne, de ugye lehet reménykedni, h mire végüket járják már vagy hatékonyabbak, v olcsóbbak lesznek az akkuk.
Egy feltöltéssel kb. 400km a hatótáv.
Ha jól emlékszem 1-2 feltöltéssel már 80%-osra lehet tölteni, tehát városi közlekedésre bőven elég.
Én nem vagyok egy "gigászi" alkat (160 cm), de még nekem is egy kisebb tornamutatvány volt beülni, olyan alacsony a gépezet. Amúgy az ülés elég kényelmes volt, de a 10km-es teszt alatt ugye úgysem venném észre, ha fájna, meg az izgalom, h vezethettem a kényelemről elvont minden figyelmet. A legnagyobb zaj a kerekek felől jött, meg a forgalomból,mert volt szerencsém nyitott tetővel vezetni. Ritka szép nap volt Londonban!
Amikor ő vitt ki egy kicsit nyugodtabb helyre, h kipróbálhassam, tudtam figyelni a rugózásra, sportos, de meglepő módon nem volt kényelmetlen. Amikor vezethettem is, akkor vigyorogtam csak igazán. Nem mertem neki nagyon tiporni, de tényleg olyan volt mint a troli. Automata váltó, te csak a potit "tekered", de hihetetlen volt, ahogy tényleg erőlködés nélkül gyorsult. Az útfekvése jó, de ugye nem versenypálya teszt volt, csak a forgalomban tekeregtünk egy kicsit. Tehát sokat nem lehet róla mondani. De nekem nagyon bejött. Addig csak borzasztóan tetszett, most már nagyon kellene. Az ára: 90.000 GBP. Sajnos nem a közeljövőben lesz ilyenem, de én már legalább kipróbálhattam,és nagyon bejött. Amiket mondott, a reklámszöveg, h milyen jó, ha elosztod kettővel akkor is szerintem egy jó kis sportos szerkezet. Akinek van rá pénze, biztosan élvezni fogja!
Szóval volt egy gyönyörű napom Londonban!
bicur 2009.10.29 16:34:06
Sajtóközlemény Zörög a haraszt 2009.03.31 12:50:00
Kezdődik? A „Reményeink szerint...” soha nem jelent jót. Véleményük mai cikkünkről. SAJTÓKÖZLEMÉNY A CSIKI-BEGE CÉGCSOPORT AUTÓS CÉGEINEK CSŐDVÉDELMÉRŐL A Csiki-Bege Cégcsoport autós cégei (Csiki-Bege Kereskedelmi Kft., Csiki-Bege Autoplaza Kereskedelmi Kft.,…..