Regisztráció Blogot indítok
Adatok
malaryanbeast

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai szkennelés alanya némiképp ismerős lehet nektek, hiszen egy nagyon hasonló insertet már mutattam nektek korábban. A főkép gyakorlatilag megegyezik, de ez egyrészt 1998-as, nem 97-es, másrészt a főkép alsó részére itt odatették a Fright Knights készletek dobozképeit. A másik oldal itt ugyancsak…..
Levélírónknak lassan elege lesz a barátnője volt pasijából, akivel a csaj még mindig tartja a kapcsolatot, főleg érzelmi szinten. Amikor párjának elege lesz a hüppögésből meg a sehova se vezető nosztalgiából és szóvá teszi a dolgot, a csaj azt feleli, nyolc évet nem tud csak úgy…..
malaryanbeast 2021.12.14 13:01:11
@MsIreneAdler: Sírok. Szegény posztert akartam vegzálni, de csak olvaslak és nyígok a röhögéstől. danke! :D :D
Megvan az Eurovíziós Dalfesztivál húsz magyar elődöntőse, írja a comment:com. Kötelességünknek éreztük, hogy átfussuk a listát, de vagy bénák voltunk, vagy tényleg csak egy előadónak van hivatalos klipje az induló dalhoz (illetve annak anyanyelvi verziójához). Ez a Sophistic…..
Nemzeti sport lett Magyarországon - de különösen az úribb, budai körökben - a vaddisznóhisztéria. Ráadásul a média még adja is a lovat alá: nemrégiben például valamelyik ostoba kereskedelmi televízió bugyuta híradójának egyik szenzációja az volt, hogy megdöbbentő módon…..
malaryanbeast 2012.01.07 18:04:46
Ha szabad akkor csak hozzászólnék.
Amolyan úricselédként volt szerencsém megcsodálni ezt a nem ritka jelenséget nemrégiben, úgy egy hónapja pasaréten.
éjszakánként egy természetvédelmi terület határán
(mily meglepő) nem túl szegény úriember rezidenciáját kellett figyelnem, mivel az illető dolgos, jóravaló magyar módján tisztességes munkából húzta fel ezt a 2000 nm-es legénylakást
és nem volt félnivalója más emberektől akik nem maffiózók.

Nos történt hogy egy hétig vaddisznók közt múlattam éjszakáimat, ugyanis a malacok szép nagy kondában járják a környék erdős területeit, élelem után kutatva. Abszolút nem zavarta őket hogy a konda közepén állok. Kissé megnehezítette ugyan a dolgom hogy ne rájuk figyeljek, de a lényeg az hogy ott sem a disznók pofátlankodtak beh annak a fene világváros budapestnek a közepibe biza, hanem pénzmosó cégvezírék építették tele a hegyoldalt. jelzem, környezetvédelmi terület.

Speciel ha én laknék ott, lehet zavarnának a vaddisznók,
de ha valaki kurvának megy, ne lepődjön meg ha meg is basszák ahogy szól a fráma.
Ha valaki az erdő, ráadásul tölgyes kellős közepébe építi a luxusvillát, ne legyen megrökönyödve hogy ott bizony vadállatok vannak.

Teljesen más tészta amikor belsőbb területekre merészkednek be vadállatok mint ahogy azt Flint jegyezte;
az egy kicsit más tészta. Mint tavaly amikor a Margit hídon kergették az ominózus vadmalacot.

Félreértés ne essék, nincs kisebbségi komplexusom,
nem gondolom hogy minden gazdag bűnöző és megérdemli ha rossz történik vele, de azért azt be kell látni hogy kis hazánkban ez a megállapítás sem állna messze az igazságtól. Az építési hatóság meg ne a kis embert szopassa folyton nüansznyi dolgok miatt, hanem igen is, foglalkozzon jobban ezzel a természetvédelmi területre építünk témával, valamint hogy azok határára mit enged építeni.

off
1972-t írunk, Richard Nixon kínai látogatása alkalmából 50 gramm Da Hong Pao oolong teát kap Mao Ce Tungtól. Sértőnek és megalázónak érzi a jelentéktelen ajándékot. Egészen addig duzzog amíg felhívják rá a figyelmét, hogy ez pont a fele annak a mennyiségnek, amit tárgyévben…..
Ha már a múlt hetet vágtázva fejeztük be, indítsuk ezt a hétfőt is vágtázással. Megjelent ugyanis Grandpierre Atilla Vágtázó Életerő-énekes másik zenekarának, a VHK szünetelése alatt alapított népzenei csapatának, a Vágtázó Csodaszarvasnak a harmadik nagylemeze…..
  Oké, ez egy beauty blog, de nem tudunk elmenni avagy elúszni a kis víziló mellett. Akkora sztár lett a hét hónapos ormótlanságból Ámerikában, hogy nincs már felület, ahol ne találnánk róla egy új videót. Most épp az Adhama balettozik és táncol címűek mennek…..
Hagytam már masszőzt faképnél, de volt olyan is, hogy engem hagytak ott, mint szentpál a románokat.Negyvenes, amolyan sokat látott, a férfiakról mindent tudó hölgyemény, nem túl szép, de legalább vállalt arccal.Úgy hirdette magát, hogy okleveles masszőz. A szentélyében az egyik…..
Azt már az elején szögezzük le, hogy egy tizenötös lista édeskevés azon magyar zenekarok, dj-k és egyéb előadók felsorolására, akiknek munkásságát haladéktalanul megengedhetetlennek nyilváníttatnánk, esetleg száműznénk az ország zenei piacának kínálatáról…..
malaryanbeast 2011.06.14 08:04:38
@Moan: Drága barátom. Lehet kérdezgetni hogy "ÉSTIMILYENMAGYARZENÉTHALLGATTOK"
Tudod van aki semmilyet a soksok trágya miatt és igazuk van ha kiábrándultak.

De azért a teljesség luxusa nélkül pár név ha mégis ZENÉRE gondolok:

-Tátrai Band (igen, 10000+1 éves, ez is mindent elmond az utóbbi 20 évről.)
-Karthago (szintúgy)
-Omega (kell még valamit mondanom ? )

Félreértés elkerülése végett megjegyezném hogy nem állt meg az órám a 80'-as éveknél, csak a magyar zenével kapcsolatban.
világevő Az utolsó (l)ehetőség 2011.06.05 11:03:00
Ma van a Budai Gourmet zárónapja, aki eddig valamiért hezitált vagy nem ért rá, itt az utolsó lehetőség, hogy ne maradjon ki az év gasztroeseményéből!   Íme a tegnapi gasztrokalandjaim a Millenáris Parkban képekben, ma nekifutok még egyszer, rengeteg mindent nem kóstoltam…..
malaryanbeast 2011.06.05 20:44:28
@Köves D. Gábor:
"pörköltzsírban leragadt lúzereket" -

nem tartom magam különösebben ordenáré stílusú embernek, mégis az első reakcióm egy halk "kurva anyád" volt erre a pöffeszkedő beszólásra.

Sajnálom a 3000 forintot, mivel sok honfitársammal egyetemben nem keresek havi fél millió nettót, így
bizony be kell osztani a pénz. abból meg inkább szórakozzon jól az egész család a természetben.

A gasztronómia a mindenem és köszönet a blogon követhető közvetítésnek, de a leírtak és a képek is sajnos arról győztek meg, hogy bizony ez ismét egy "vakítsunk parasztot méregdrágán" rendezvény volt.

maybe next time..
Az MTI adott hírt arról, hogy jövő nyártól újraindulhat a vasúti közlekedés Budapest és Isztambul között. Azon kívül, hogy a két ország lakóinak könnyebb lesz a másik országot megközelíteni, számos külföldit is várnak, akik körében egyre népszerűbben az ilyen…..
Tisztelt Munkahelyi Terror!   Egy szomorú és számomra igen kellemetlen incidensről szeretnék beszámolni önöknek. Egy nagy multi cég telephelyén dolgoztam az elmúlt két hónapban. Minden rendben volt, nem lehetett panasz a munkámra, kérés nélkül is mindent megcsináltam. Sajnos…..
malaryanbeast 2011.04.11 22:53:25
@ColT:
"szekusként" mosolyt csal az arcomra mindig ha ilyen sztorikat olvasok. Ha belegondolsz, kis hazánkban a 10 millió főből, kb. 1 millió bunkó. Ebből legalább 200 ezer ordas nagy tahó. De ez nem szakma függő, szépen eloszlik. Van bunkó pék, bunkó ügyvéd, bunkó politikus (kis irónia, csak olyan van) és persze bunkó biztonsági őr.
De az éremnek van másik oldala is. Hidd el, minket és ér nap mint nap milliónyi attrocitás amit nyelni kell, mert néz a kamera, veszik a hangodat, bámul az összes potenciális "tanú" hogy "mit lép a szekus". Minket több helyről folyamatosan ellenőriznek, még azt is hogy rendesen felhúztam e a sliccem. Szvsz. ez annyit jelent hogy külön utasítást ad a cég, a telephely tulajdonos, A telephely információbiztonsági osztálya, az adott telephely "wannabe" vezetőcskéi, stbstbstb. És bizony az utasítások rendszerint agyon ÜTIK egymást. Akkor légy oly kedves és mérlegelj, ha egymásnak ellentmondő ukázokat kapsz, mi a rosszabb; Ha egy külsős bigface "akkor megyek és oda ahova akarok mer én a jani vagyok" munkavállaló fúj rám 10 percig mert azt mondtam neki hogy nem úgy van az; vagy ha semmibe veszem a hülye parancsot, de akkor felülről megkúrnak...
Mi is fizetésből teszünk kenyeret az asztalra,
annak a kellemes helyzetnek közepette, hogy jobban utálnak a rendőrt, mert a népítélet szerint mi arra vagyunk hogy mindenkit basztassunk.

Mondom, az éremnek két oldala van.

ps.: De ez persze nem von le a posztban leírt "kolléga" suttyófaktorából. Neki vascsövet.
malaryanbeast 2011.04.11 22:57:45
@Törzsgyökeres szentesi:
Napi meglepetés: a Személy-, vagyonvédelmi és magánnyomozói kamara köti is, szigorú pszichológiai teszthez. A gond ott van hogy a magyar civil-biztonsági piacon hemzsegnek azok a "haveri" (alvállalkozó alvállalkozója) cégek akik kummantanak, feketén foglalkoztatnak "papíron"vagyonőröket és ebből irdatlan mennyiségű zsetont tapsolnak össze. Azzal van a baj hogy A kamara egy dísztársaság aki mindent megkövetel, csak aztán SEMMIT sem tartat be. Így sajnos Tele van a szakma orkokkal. Se végzettség, se intelligencia.
Moczi esete bár egyáltalán nem tűnik kirívónak, felveti azt az érdekes kérdést, hogy mi a Homárért tart legjobb esetben is másfél (hivatalosan a CIB-nél 4, az OTP-nél pedig 12?!) hónapig az automatában ragadt 25 ezer forint helyzetének elbírálása? Már másnap meg lehetne…..
Lehet a cím nem fedi le pontosan, miről is szeretnék most beszélni. Olyan dalokról, melyek egyenesen a lelkünkre hatnak. Előljáróban annyit: nem ezektől a daloktól indulunk el az éjszakába megőrülni, sőt lehet, olyan jó kedvünk sem lesz tőlük. Egyesek egyenesen szomorkásak…..
A dróton túl Gyalogjaror 2010.09.24 18:16:00
Tizenket oras gyalogjaror. Igaz, a felet ulve toltottuk, mert a szakaszfotorzs kitalalta, h egy kanyarban, ahol igy behajolnak a fak az ut fole, jol el tudnak bujni a talibok - es milyen igaza van, a szazad egyetlen halottjat itt robbantottak fel egy hete -, ugyhogy akkor most kivagjuk a faszba az…..
Tegnap, azaz 2010. szeptember 14-ére rendőrségi kihallgatásra kapott idézést a www.tozegto.freeweb.hu kezelője dr. Kriska György, az ELTE biológusa. Az AUCHAN MAGYARORSZÁG Kft. rendőrségi feljelentést tett a honlapon szereplő ál-reklámújság miatt. Rágalmazás és…..
Kelemenen Anna(1980-2010)Feminista filozófus, független médiaszemélyiség.Dubajozás közben érte a halál Kelemen Annát (†30).- Suzane Sontag halála óta nem érte ekkora veszteség a feminista szabadgondolkodó világot. Annnácska páratlan befogadóképessége mindannyiunkat…..
malaryanbeast 2010.08.15 08:04:40
Filmdroid Avatar tv spot 2010.07.18 14:42:43
A Fox és James Cameron úgy döntött, hogy augusztusban újra a mozikba küldi a hatalmas sikert elért Avatart, a film ezúttal 8 perccel lesz hosszabb, eddig még nem látott jeleneteket fog tartalmazni. A stúdió hozzá is látott a marketinghez, egy tv spotot mutatott be, amelyet még…..
malaryanbeast 2010.07.19 09:32:24
@Kedves Nard:
olvad el kérlek újra FIGYELMESEN "hgf" kommentjét...

Srácok; nálunk bizony ez rossz szokás de leírom mégegyszer.
Ha nem tetszett/tetszik a film, akkor minek írogattok egy olyan bejegyzéshez ami az avatar-ról szól?

2.: a fanyalgó művészurakat nem értem.
Akkor tessék az avatart mind 3d prezentációt felfogni.
Ha valaki megnézte IMAX-ben és nem tetszett neki a látvány az ne menjen még laptop közelébe sem azthiszem....

Ha meg csak azért fikáztok valamit hogy állati hozzáértőnek tűnjetek a Cannes-i filmes száraz művészízlésetekkel, akkor nyissatok egy nyavalygás blogot és irogassatok oda, közös rejszolás közepette; nem érdekel.
De kurva unalmas biza azt olvasni BÁRMILNYEN posztnál hogy "jaaaj ez se jó, az se jó; nyáj semmi se jó; sőt magyarnak lenni meg szörnyű; hollywood meg biz nem a Latabár Kálmán.."
malaryanbeast 2010.07.19 09:42:13
@Kedves Nard: Bezony rátapintottál a lényegre. ha valami neked nem gyerebe akkor nem kell nekiállni lehúzgálni, ugyanis ezek a posztok EGYÉRTELMŰEN annak szólnak akiknek tetszik.

pl hogy eléggé egyértelmű legyen: Egy Hyperspace party poszt nem a gój motorosoknak szól 'vaze és nem azért írták
hogy a punk aki részegen betévedt oda,
leírja egy commentbe hogy szerinte szar volt.
  Eddig a nagyszerű Barikád magazin nyomtatott kiadásában találkoztunk csak az Egy LMP-s képzeletbeli naplója rovat egymást követő, sziporkázó írásaival. Szerencsére a Barikád is rájött, hogy nem foszthatja meg kitűnő szellemi termékétől a szélesebb tömegeket sem,…..
malaryanbeast 2010.07.12 15:48:00
@FeketeLeaves:
A vicces kedves uram; az az a pöffeszkedő, előítéletekkel teli, nagyarcú önimádó ömlengés amit itt véghezvisz.

Az írás egyébbiránt csak röviden: "szar" és humortalan.