Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ifjabb teoretikus

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
isolde Még ez is 2013.07.25 08:57:07
A világ többi részéről nem tudok nyilatkozni, de hogy a magyar patológusok valójában archaizáló költők és/vagy szürrealista meseírók, az nyilvánvaló. Eleve az összes lehetséges alkalommal az adott képlet vagy jelenség latin eredetű nemzetközi neve helyett a magyar nevet…..
ÖRKÉNY ISTVÁN Körülbelüli száztíz-száztizenöt év múlva, egy szép nyári napon, soron kívül megkondítják majd az ország összes harangjait. Sokan rá se hederítenek, pedig az a csengés-bongás nagy változások hírnöke lesz! Addigra Visegrádon újjáépül az egykori…..
ifjabb teoretikus 2010.04.23 07:59:13
Parázs vita alakult ki köztem és egyik ismerősöm között. Én határozottan azon a véleményen vagyok, hogy a Kinder Maxi King reklámjánál idegesítőbb szart per pillanat nem lehet látni a tévében. Ebben lehet, hogy az elfogultságom is benne van, mert mindenféle tejes édességet…..
Maradunk az oktatásnál: Tromb - ahogy fogalmazott - otthon kornyadozott, dögrováson volt, úgyhogy felelevenített ifjúkori emlékeit írásba is öntötte. A középiskolai tanműhelyek kihalófélben lévő példánya a modorosság fáradhatatlan képviselője. Megjelenése, nyelvi…..
Hoze Blog 2009.07.28 17:57:00
  Mikor elkap a HÉVNem én vagyok az első blogger, aki szentségel azon, hogy az Örs Vezér Tér - Gödöllő irányvonalú HÉV pályavonala fel van cserélve, de nyilván az utolsó is, legalább is pár napig, azok közt akiket majdnem el is baszott emiatt...Kérem ez micsoda dolog…..