Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andyy

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ferenc szerint az állampolgársági papírokat mindenki számára Isten állította ki; A Bizottság kitart a kvóta mellett, hiába érvelt Kurz a magyar álláspont mellett; Lengyelország egyelőre csak hézagosan követi a magyar példát, mert hibádzik a kétharmad...
andyy 2017.12.26 07:25:10
Az utóbbi napok eseményei, nyilatkozatai, a mai Áder-beiktatás és utána a beszéde annyira megviselték az egyébként is magas érzelmi intelligenciával létező kis lelkemet, hogy most úgy döntöttem, nyilvánosan ventillálok. A magyar nyelv tele van szólás-mondással. Ilyen a "fejétől bűzlik a hal" is. Az…..
Nem tévedhetek nagyot, ha úgy gondolom, az elmúlt hét botrányos történéseiről, nagyon kevesen vannak csak, akik még nem értesültek. Ha valaki mégsem tudná, miről is beszélek, természetesen a Közép-európai Egyetem – vagy gyakrabban használt nevén CEU – működését ellehetetlenítő törvény…..
andyy 2017.04.14 22:21:22
@Thunder_th: hát akkor menjenek tündérorszagba. Sokan nagyon jól érezzük magunkat ebben az országban. Bár ti egy kicsit zavartok..., de elviselünk, tolerálunk tudod!! Ismered ezt a szót? Tolerancia?? Libsikém ismered e??
andyy 2017.04.14 22:18:26
@Egéridomár: Mihez képest? Hozzád képest?? Te amúgy ha nem írtad le naponta a geci szót, akkor lenne mondanivalód?? Mert úgy látom ez beakadt neked rendesen faszikám
Az valószínűleg nem újdonság, hogy holnap Magyarországra érkezik Vlagyimir Putyin és delegációja méghozzá légi úton. Fél Budapest megbénul, egyebek... De ha még nem értesültél volna róla, attól a pillanattól fogva hogy a repülőgépek közül egy is belép Magyarország légterébe, országos légtérzár lesz…..
Még jó egy év van a 2014-es országgyűlési választásokig, de a választási harc már bőven megkezdődött és amint az sejthető volt eddig is, minden eddiginél durvább kampány elé néz Magyarország. Hogy miért is? Hát azért, mert az Orbán-kormány véget vetett az 1990-es…..
andyy 2013.03.21 20:30:57
@_most_: szeretek tájékozódni innen-onnan, amúgy néha azért én is felteszem magamnak ezt a kérdést, főleg amikor már kifordul a gyomrom a sok rettegőtől
andyy 2013.03.21 20:45:16
@lbm: Engem marhára nem érdekel a te politikai beállítottságod, meg aztán azt harabdálsz amit akarsz érted, csak engedd már meg, hogy úgy nyilvánuljak meg, ahogy nekem tetszik. Véleményem szerint ez a poszt jó..nekem ok? Te meg azt gondolsz, amit akarsz.
andyy 2013.03.21 21:02:57
@lbm: Na, részemről nincs harag :) csak egy óriási ideológiai szakadék, de ez sem baj
Ma 69 éve a náci Németország, a magyar kollaboránsokkal karöltve megszállta Magyarországot. 69 éve ez az ország nem csak a függetlenségét veszítette el, hanem olyan helyzetbe sodorta magát számos magyar honfitársunk asszisztálásával, aminek következtében cigány, meleg, zsidó…..
kerdem A dömper nem játék! 2013.03.13 10:03:35
Megalakult az Óvodai Hálózat! Sokan vannak és nagyon aggódnak ovistársaik szabadsága miatt. Mintegy ötven középsős óvodás ma reggel elfoglalta a kispesti játszóteret. Az ovisok közleményben fogalmazták meg a kormány felé tett követeléseiket, amit jelükkel…..
  Mindig is nagy szimpátiával tekintettünk a pártok felett átnyúló civil kezdeményezésekre, amelyekre szerintünk nagy szükség van. Különösen mostanában, amikor a fülkeforradalmi kormány nekilátott a Harmadik Köztársaság módszeres szétverésének, az ellenzéki…..
Lehet, hogy a Orbán Viktor atomjaira röhögte magát azon, hogy az EU Elnökeként az EU diktátorát, azaz magát támadta. *** Ugyebár az úgy volt, legalábbis a whig történetírás szerint, hogy Orbán kiosztott egy pár kokit és sallert Brüsszelnek. És persze mi más is…..
Sárdobáló Kire szavazzak? 2009.06.04 07:00:00
Egy polgári demokráciában az egyik legrosszabb, amit tiltakozásul tehetek, az a választások ignorálása lenne. Szavazni akarok, de lássuk, hogy kire lehetne.MKMP: Nem vagyok kádárista és tudom, hogy a szocialista protekcionizmus gazdaságilag lerombolná az országot. [NEM]Jobbik: Nem…..
andyy 2009.06.04 08:48:42