Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemkaktusz

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valószínűleg sokan vannak, akik találkoztak a Multi-Level-Marketing (a továbbiakban MLM) fogalmával, ami gyakorlatilag egy pilótajáték olyan formája, ahol nem csak a pénzt gyűjtik be, hanem valamilyen terméket is forgalmaznak, olcsó szart, méregdrágán (mert ugye több embernek is…..
nemkaktusz 2009.03.31 12:43:23
[ekezet nelkul]
na! ugy dontottem en is hozzaszolok. Nem ertem miert bantja egymast a 2 "tabor". Van aki hisz az mlm-ben, van aki nem: van aki csinalja, van aki nem! En csinalom, es egy par gondolatot leirok:
1. Agymosas: nem hiszem hogy van ember a foldon, aki ki tudna mosni az agyamat(nemtudnak rabeszelni olyasmire, ami nem tetszik, es azt sem tudjak megmondani, hogy mirol mit gondoljak)!
2. 99%-1%: abszolut nem erdekelnek a szazalekos talalgatasok,mindenki oda tartozik ahova akar(pl. az 1%ba)
3. Belebukas: egy mlm ceggel volt es Van kapcsolatom, es el sem tudom kezelni, hogy lehet ebbe belebukni. Na jo, vannak bizonyara" Okosabb vagyok a tobbinel es befektetek rengeteget, hogy nagyot kaszaljak" tipusu emberek, de ilyeneket szemelyesen nem ismerek. Bo fel eve csinalom ezt, nemvagyok meg milliomos de a befektetesem(penz+ido+energia) nagyon szepen megterult mar. Ugy mondanam magamrol, hogy hobbibol csinalom, a foallasom megvan mert nagyon szeretem
4. Eroszakos nyomulas: ilyen biztos, hogy letezik, de ez nem az mlm "hibaja". Soha nem eroszakoskodtam, gyozkodtem. Ugy csinaltam, ahogy mutattak es mindig maximalisan becsuletes modon.
5. A termek magasztalasa: a mai napig elmondom, minden erdeklodonek, hogy a termek kivalo(nekem bizonyitott), de hozzateszem: HIABA DICSREM A TERMEKET, UGYSEM HISZED EL, MIG KI NEM PROBALOD!!!
6. Eladas: nem adok el, nem arulok. Azert mert nem tudok+azert, mert nagyon nem akarok.
7. Egyenerdekeltseg: ilyen van! es mukodik!
8. Piramis: azt sem banom, ha igy hivjak. Ha kiveszem belole a magamet BECSULETESEN, akkor mindegy mi a neve.

roviden ennyi

ui: aki nemhiszi, hogy van ilyen, az NEM MERI elhinni.............sorry